Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Úgy hallottam van rá mód házi...

Úgy hallottam van rá mód házi szalámit úgy eltárolni, hogy nem kell fagyasztani, így neki indulva a párás meleg időnek, gondolok itt hamu-gipsz, valaki valami frappáns ötlet?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 3. 19:21
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Füstöléssel szokták tartósítani, és száraz, hűvös helyen kell tárolni.
2016. ápr. 3. 19:26
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!