Úgy hallottam van rá mód házi szalámit úgy eltárolni, hogy nem kell fagyasztani, így neki indulva a párás meleg időnek, gondolok itt hamu-gipsz, valaki valami frappáns ötlet?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 3. 19:21
1/1 anonim válasza:
Füstöléssel szokták tartósítani, és száraz, hűvös helyen kell tárolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!