Van itt olyan, aki szintén most nyárra került gipszbe?
Nem most, de kiskoromban a nyári szünet legeslegelső napján törtem el a kezem - 6 hét gipsz...
Nem volt kellemes, nyilván melegem is volt, de túléltem. Még táborban is voltam vele. :)
Gondolom, ha pl. a lába törik el valakinek, az rosszabb, de azért ne temesd a nyarad!
18. szülinapomon ami augusztusban volt tavaly előtt, gipszben voltam (egy jó házibuli miatt xD) aug elején
olyan szorosan tettek rám, hogy belázasodtam első nap...
nem beszélve, hogy 10 napig szuri...
utána, térdmerevítő és gyógytorna... nagyon rossz
tavaly egy lány ismerősömnek kiugrott a térde és eltört a combcsontja a nyár első hétvégéjén. kb minden nap sírt, mert elviselhetetlen és megalázó, hogy mindent segítséggel lehet csak csinálni.
kitartás!!
Jelen!
Sajkacsonttörésem van amit műteni is kell. Gipszelési idő 3 hónap... a teljes nyaram kimarad, de lényeg hogy meggyógyuljon.
Nekem is térdig gipszben van a lábam.
Meleg, igen, de még mindig jobb, mint amikor télen szétfagytam benne. Te már hozzászoktál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!