Tudtok mesélni a Trófea éttermekről?
Nagyon nem szeretem. Nagyon hangos, mivel önkiszolgáló sokan nem tudnak megfelelően viselkedni.
A levest egy nagy fém tárolóból kell kinerni, meglehetősen ízléstelen.
A saláta-és sajtválaszték nincs megfelelően lefedve és sokszor legyek mászkálnak rajta, ezt két éttermükben is tapasztaltam már.
A személyzet valóban kedves, de az asztalok tisztasága is hagy kívánnivalót maga után.
Allergiás/diétás/húsmentes étel nem nagyon van ezértnagyobb csoportoknak nem ideális hisz ott jó eséllyel van 1-1 külön étrendű személy.
Az italokat kihozzák természetesen. À la carte étteremhez nem hasonlítható, inkább egy olcsóbb vendéglőhöz.
Itt egy részletes beszámoló egy blogról: [link]
Nem akarlak elkeseríteni de nekem az a benyomásom hogy akik a trófeát az egekig magasztalják nem a legigényesebb emberek. Egy normál étteremhez semmilyen önkiszolgáló nem hasonlítható, mégis sokan annyira dícsérik mintha valami patinás michelin csillagos étterem lenne. Az is túlzás. Lehet ott enni, az ár olcsó, az idő korlátozott, a minőség meg olyan amilyen. Ha barátokkal inni enni akartok fulladásig, megfelel. Igényesebb rendezvényre nem.
Én is azt tapasztaltam, hogy a higiénia sajnos nem fő szempont.
Az alkalmazottak, felszolgálószemélyzet modorával nekem sem volt gondom, de előfordult többször is, hogy elfelejtették kihozni a kért italt, vagy nagyon sokáig tartott, ami egy normális étteremben (a la carte) elő sem fordulhat. Mondjuk ez többek között gondolom azért van mert a trófeában nem a hagyományos 1 pincér figyel egy asztalt rendszer van, hanem aki épp ráér az szalad oda, aztán vagy megjegyzi amit mondtál vagy nem...
De ha nem olcsó, akkor mi?
Ebédidőben 4.000 ft/fő hétköznap.
Egy átlagos budapesti vagy akár megyeszékhelyi étteremben (és tényleg nem a flancos, gourmet éttermekben) 3-4.000 ft EGY FŐÉTEL. Levessel, salátával, desszerttel, ennél jóval többet fizet az ember. A trófeában mindez összesen 4.000 ft. Akárki akármit mond, ez olcsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!