A Pizza King és Pizzaboy éttermekről mi a tapasztalat? Az alacsony ár ellenére jók az ételek?
Nekem sajnos a Pizza Kingel nincs jó tapasztalatom : Hideg volt a pizza ,25 percel késöbb hozták ,és ráadásul a pizza tészta egyik fele nyers volt ..amikor reklamáltam akkor rám csapták a telefont..
Rendel inkább drágább helyről az biztos jó : Nekem a DON PEPE ,és IL TRENO vált be.
Az Üllői úti Pizzaboy legtöbbször jó, de rendelni ne rendeljetek tőlük, 3-ból 2x félnyersen hozták a pizzát, gondolom nincs elég sütőjük és sietni kellett. A Pizza King ugyanez, de az általánosan gyenge minőség.
A helyedben mást keresnék.
PizzaKingből nem érdemes rendelni,multkor elfelejtették kihozni a pizzát,amikor meg kihozták nyersvolt rajta a tojás...:(
Viszont ott enni érdemes,szerintem finom ételeik vannak!
Nem lesz Pizza King, más helyet fogunk keresni. Utána keresgéltem és máshol is rosszakat írnak róluk.
Köszönöm a válaszokat!
fura, szerintem függ attól is, hogy melyik king től rendeltek, mert több van a városban. mi a VII kerben is és a IX kerben is mindig finomat kaptunk a king től, viszont drága ahhoz képest, hogy futáros pizza. helyben meg fogalmam sincs milyen.
pizzaboy ból pedig a budafoki uti az elit, az a legjobb pizza amit a városban eddig ettem. hátránya hogy többször se fértünk be, mert mindenki ott kajál az egyetemről :) ellenpélda a rottenbilleren levő boy, onnan rendelt pizza undorító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!