Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hankey Bannister whiskyről...

Hankey Bannister whiskyről tudnátok mesélni?

Figyelt kérdés

Be tudnátok sorolni, hogy ebben a 4000-4500-as blended kategóriában hol helyezkedik el? Például: x-től jobb, de y-tól kicsit elmarad stb.

A Hankey 12 éves is meglehetősen jó árban van 6700-ért. Ez lenne a második kérdésem, hogy erről is mondanátok pár szót?

#whisky #Hankey bannister
2015. ápr. 9. 16:15
 1/3 Phoney ***** válasza:

Többször hallottam haladó scotch-kedvelőktől (pl. itt: [link] ), hogy nagyon jónak tartják ebben a kategóriában, sőt, élvezik is (ahhoz képest, hogy amúgy sokkal drágább whiskyket fogyasztó emberekről beszélünk).

Persze ha egyáltalán nem ízlenek az ilyen árkategóriás skót blendek, akkor túl nagy csodát ettől se várj.

Nekem is van egy üveggel, de ajándékba lesz, szóval még nem kóstoltam...

2015. ápr. 9. 17:08
 2/3 Phoney ***** válasza:

Kóstoltam a „négyezrest”: elég malátás, száraz blend, de füst nélkül. Stílusban leginkább a Famous Grouse és a Teacher's alapkiadására hasonlít, egy kicsit mintha jobb, lecsengésben összeszedettebb volna náluk (valszeg több malátawhiskyt tartalmaz). De ha azok nem jönnek be, akkor ez sem fog.

Ebben az árkategóriában továbbra is sokkal inkább az Islay Mist Deluxe-t tartom a nyerőnek, bár az nagyon füstös.

2015. ápr. 14. 20:29
 3/3 A kérdező kommentje:
Islay Mist-t sajnos nem könnyű fellelni. Hankeyt több helyen lehet kapni. Köszönöm a válaszaid.
2015. ápr. 14. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!