Mi a véleményed a Black Velvet whiskyről?
Figyelt kérdés
2015. jan. 4. 21:48
1/6 anonim válasza:
Nem rossz.. Természetesen a kanyarban sincs egy Chivas-hoz vagy egy Glenfiddlich-hez képest, de kategóriájában egész jó. Szódával kellemes.
2/6 bumbi02 válasza:
Hát én előbb veszek meg egy Black Velvetet, mintsem egy Chivast. Nem vagyok whisky szakértő, és csak a kommersz márkákat iszom (Jack Daniels, Johnny Walker,Black Velvet,Jim Beam, Chivas, Four Roses stb.). De a Chivas és a Black Velvet közt nem találtam akkora minőségbeli különbséget, mint amekkora árbéli különbség van köztük.
3/6 anonim válasza:
Én nem vagyok nagy whiskyfanatikus. Egyikért sem vagyok annyira oda. A black velvet általában kb. egy ezressel olcsóbb mint pl.: a Ballantines, Jim Beam, vagy Piros Johnnie, viszont nem sokkal rosszabb. Most újabban a kormány újabb rendelete miatt viszont az összes whisky nagyon megdrágult, és most egy Velvet kerül kb. annyiba mint tavaly egy az előbb említett márka. Ezután még ennyi whiskyt sem iszom, maradok a pálinkánál meg a gyomorkeserűknél, azok nem drágultak.
5/6 I.B.T. válasza:
Ha sokat iszol elbutulsz és mehetsz leszázalékoltatni magadat, vagy nem:D
6/6 Phoney válasza:
Egyike azon kevés whiskynek, amit ingyen is csak illemből iszok meg. Persze, ez is egy stílus, de leginkább olyan, mint egy whiskyízű vodka. (Ami nem is meglepő, mert a keverék nagy részét adó „töltelék” whisky majdhogynem csak érlelt vodka. Persze azért kicsit könnyebben kortyolható egy hasonlóan árazott vodkánál.) A Black Velvet Reserve (8 éves) sem vett le a lábamról, selymesebb valamivel, de nekem az is szeszízű.
Amúgy alapvetően nem lenne bajom a kanadai blendekkel, a Crown Royal pl. ízlett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!