Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Szerintetek furcsa ha sajt...

Szerintetek furcsa ha sajt nélküli pizzát szoktam rendelni?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem a pizzát és hetente egyszer szoktam rendelni. Viszont az utóbbi néhány hónapban mindig odaírtam megjegyzésnek, hogy sajtot nem kérek rá.

Szerintem nagyon rossz minőségű sajtot használnak a pizzériák (Pizza Forte vagy Pizza Kingből szoktam rendelni, mert semmi normális pizzéria nincs a közelben) és úgy gondolom, hogy ez a sok rossz sajt amit rápakolnak csak elnyomja a többi ízt.

Pl most egy ilyen zöldséges pizzát rendeltem: paradicsomszósz, kaliforniai paprika, lilahagyma, paradicsomkarika, hagyma, kukorica, olívabogyó, pepperoni.

2016. okt. 3. 11:33
 1/6 anonim válasza:
100%
Nem furcsa. Ha neked így jó, akkor miért ne így ennéd? Ha pedig szeretnél sajtot rá, ami jó minőségű, akkor vegyél sajtot és otthon reszeld rá.
2016. okt. 3. 12:33
 2/6 anonim ***** válasza:

pont a pizza forte-ba szerintem jó minőségű parmezánt raknak rá, sokszor én is csak azt kérek csak idegesítő hogy utána már kb minden alkalommal felhívnak (mert online rendelek) hogy biztos nem kell -e rá sajt ? Téged nem szoktak ?

Volt hogy nem hívtak aztán ráraktak pluszba mozzarellát.

Ízlések és pofonok, furcsának biztos nem furcsa.

2016. okt. 3. 12:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Rendelésnél jelezheted, milyen sajtot szeretnél rá, a választékon belül megoldják, maximum feláras lesz. Szerintem pizza mozarellát tesznek rá a legtöbb helyen. Ha nem volt jó a sajt, azt is megmondhatod nekik telefonban, ha sokan reklamálnak, lecserélik.
2016. okt. 3. 14:03
 4/6 anonim válasza:
100%
én a hawaii pizzára nem szoktam ananászt kérni :)
2016. okt. 3. 14:06
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én pizzériában dolgozom, nálunk naponta van 2-3 rendelés, ahol nem kérnek rá sajtot. Általában laktózra érzékenyebbek. (Mi mondjuk mozzarellával dolgozunk.)

De pl volt olyan, hogy a futár felhívott, hogy elfelejtettük rátenni a sajtot és ő ezt így nem adja oda a vendégnek. :D Megnyugtattuk, hogy adja csak oda, a vendég így kérte.

Szóval szerintem edd úgy, ahogy szeretnéd, ahogy ízlik, egy étteremnek úgy is az a célja, hogy a legmagasabb szinten szolgálja ki a vendéget, akik elégedetten "távoznak" (rendelésnél ugye ez nem szó szerint értendő).

Nekem pl tök fura, amit valaki fentebb írt. Ha mi megjegyzésben látjuk, hogy a vendég nem kér sajtot, akkor nem zaklatjuk, nyilván tudja, mit akar és nem viccből írta oda... :)

2016. okt. 6. 23:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem furcsa.
2022. ápr. 23. 06:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!