Szerintetek furcsa ha sajt nélküli pizzát szoktam rendelni?
Nagyon szeretem a pizzát és hetente egyszer szoktam rendelni. Viszont az utóbbi néhány hónapban mindig odaírtam megjegyzésnek, hogy sajtot nem kérek rá.
Szerintem nagyon rossz minőségű sajtot használnak a pizzériák (Pizza Forte vagy Pizza Kingből szoktam rendelni, mert semmi normális pizzéria nincs a közelben) és úgy gondolom, hogy ez a sok rossz sajt amit rápakolnak csak elnyomja a többi ízt.
Pl most egy ilyen zöldséges pizzát rendeltem: paradicsomszósz, kaliforniai paprika, lilahagyma, paradicsomkarika, hagyma, kukorica, olívabogyó, pepperoni.
pont a pizza forte-ba szerintem jó minőségű parmezánt raknak rá, sokszor én is csak azt kérek csak idegesítő hogy utána már kb minden alkalommal felhívnak (mert online rendelek) hogy biztos nem kell -e rá sajt ? Téged nem szoktak ?
Volt hogy nem hívtak aztán ráraktak pluszba mozzarellát.
Ízlések és pofonok, furcsának biztos nem furcsa.
Én pizzériában dolgozom, nálunk naponta van 2-3 rendelés, ahol nem kérnek rá sajtot. Általában laktózra érzékenyebbek. (Mi mondjuk mozzarellával dolgozunk.)
De pl volt olyan, hogy a futár felhívott, hogy elfelejtettük rátenni a sajtot és ő ezt így nem adja oda a vendégnek. :D Megnyugtattuk, hogy adja csak oda, a vendég így kérte.
Szóval szerintem edd úgy, ahogy szeretnéd, ahogy ízlik, egy étteremnek úgy is az a célja, hogy a legmagasabb szinten szolgálja ki a vendéget, akik elégedetten "távoznak" (rendelésnél ugye ez nem szó szerint értendő).
Nekem pl tök fura, amit valaki fentebb írt. Ha mi megjegyzésben látjuk, hogy a vendég nem kér sajtot, akkor nem zaklatjuk, nyilván tudja, mit akar és nem viccből írta oda... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!