Kért már valaki plusz sajtszószt moziban?
Figyelt kérdés
Nincs valami lehetőség, hogy több sajtszószt kérjek a nachosomhoz, mint amennyit alapból adnak? Csinált már valaki ilyet?2016. júl. 13. 22:12
3/7 anonim válasza:
Kis tégelybe adnak, de nem ingyen.
4/7 anonim válasza:
Cinemacity moziban külön kis műanyag dobozkában adnak. Én popcorn mellé is kérek. :)
5/7 lencsefőzelék válasza:
Te most enni jársz a moziba vagy filmet nézni?
6/7 anonim válasza:
#5 Én csak a nachos miatt megyek, egyszerűen isteni a sajtszósz. Ha nem lenne olyan finom, akkor megvárnám, amíg le tudom tölteni netről (főleg, hogy rühellem a magyar szinkront).
7/7 anonim válasza:
5-ös Én pl. utálok moziba járni. A férjem viszont nagyon szeret. Én úgy megyek el vele, hogy beígér egy nagy adag nachost meg kapok mellé gumicukrot. Szóval igen én enni járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!