Poppyrain kérdése:
Miért fogja meg barnára az avokádó a sajtot?
Figyelt kérdés
Amikor szendvicset csinálok és a sajt felé avokádót teszek a sajt bebarnul az avokádó szeletek alatt, ez miért van?2016. márc. 21. 21:07
1/1 anonim válasza:
Azért, mert az avokádó rendkívül gyorsan oxidálódik felvágása után.
Ezt könnyen elkerülheted, ha felbontás után rögtön citrommal kened be.
Persze nem kell sokat rálocsolni, elég, ha a kettévágott citrommal végigsimítod az avokádó oldalait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!