Iert ilyen balfek a vendeglatosok tomkelege?
Akkor ne okoskodj, hanem nyiss borászatot, éttermet, akármit.
Nem olyan egyszerű ám. Te dolgoztál már valahol vezető beosztásban? Olyan pozícióban, ahol belelátsz, hogy egy cég működtetése mennyibe kerül? Hogy mennyit kell dolgozni azért, hogy csak az alkalmazottak bérét kitermeld?
Tudod, hogy mennyi a jobban menő és a rosszabbul menő üzletnek a bérleti díja? Stb.
Ha megírod azt a könyvet, szívesen elovasnám.
Ennyi hozzáértéssel és ilyen helyesírással biztos Pulitzer-díjat kapsz majd érte! :D
7: Nem úgy értettem, hogy mennyit dolgozol, hanem mennyi munka van benne, mögötte, stb.
Én most is vezető vagyok, és a korábbi helyemen is vezető voltam, úgyhogy én tudom, hogy mit beszélek. Te gondolom, még sose tartoztál felelősséggel egy cégért sem, egy alkalmazottért sem.
Csak azt nem értem, hogyha ez ilyen nagy üzlet, akkor te miért nem nyitsz éttermet, miért nem veszel borászatot. Gondolom, te vagy az, akinek nincs pénze :)
Én nem Suzukival járok :) De inkább egy Suzuki, mint hogy olyan ostoba legyek, mint te.
A tuti ötletedről meg annyit, hogy ami az egyiknek bejött, az már nem biztos, hogy a másiknak is be fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!