Vendéglátósok, vagy akik dolgoztak benne! Mi volt a legviccesebb, kínosabb szituációtok?
Hát a legkínosabb mikor egy fiatal roma párocska egymást anyázva ordibáltak az étterem közepén, és próbáltam őket a lehető legnormálisabb módon elküldeni, de a He? Szócskánál többet nem tudtam belőlük kiváltani.
A legvicesebb, általában a kollegáktól jön. Vendégnél akkor röhögtem a legnagyobbat (persze bent a söntésben) mikor nekiállt erősködni, hogy márpedig a legjobb minőségű vörösborok édesek (édes vörösbort nem lehet cukor hozzáadása nélkül készíteni, de még félédeset sem igazán), meg amikor be akarták verni az arcomat, mert a húslevesben nem volt hús.
kínos szitu volt több is:
- a vörösbort kilökte a kezemből az egyik vendég a másikra, a csoport egyik fele fölhördült, másik fele röhögött..
-nagy melegben éjjel az egyik pasi egy szál kolbászban jött haza, rajta a fél pár zokni...
- rohadt zavarodott nő teljesen piásan vagy drogosan bejött éjjel, semmi nem volt rajta, 10 percig próbálkoztunk 6 nyelven beszélni vele....aztán trabi megáll 3 pali gyüjtötte be, hogy hozzájuk tartozik
-jöttek egy helyen "castingolni" lányok, de már 2 az aki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!