Ti bíztok a sovány szakácsokban?
Figyelt kérdés
Engem egyszerűen rossz érzéssel tolt el ha egy szakács sovány.
Sose megyek be az etterembe ha látom. Ti is így vagytok vele?
2015. aug. 8. 09:17
12/15 anonim válasza:
Nem tudom mit számít dagadtnak, de én dolgoztam szálloda konyhán, rengeteg szakács megfordult nálunk, de a többség nem volt dagadt. Nem azt mondom, hogy mind testépítő volt, de teljesen átlagos testzsírral rendelkező középkorú emberek voltak. Csak egy igazán dagadt szakácsunk volt. Semmi köze az ételek minőségének ahhoz, hogy a szakács mennyire figyel oda a saját testére.
13/15 anonim válasza:
A szakács alakja nincs összefüggésben a tudásával! Függetlenűl a nemétől.
Milyen az az étterem ahol a vendégek külön kérés ellenére is találkoznak, láthatják a szakácsot? Max a gazdasági bejáratnál!
14/15 anonim válasza:
Hát ezt akár sértésnek is vehetném, hallod-e! :) Konyhán dolgozom, s senkinek a munkatársaim közül nincs súlyfeleslege, s hidd el, akárki tartózkodott a hotelunkban, a kajåra nem panaszkodott :)
15/15 anonim válasza:
Hát elegáns éttermekben minden alkat előfordul. Ismerek jó szakácsokat, vékonyat, izmosat és kövért is.
És nem csak azért, mert valaki nem tud elhízni, és azért eszik folyton. ;)
Amúgy azért az fura lenne még egy profi szakácsnak főzésközben még kóstolnia kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!