Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Ti bíztok a sovány szakácsokban?

Ti bíztok a sovány szakácsokban?

Figyelt kérdés

Engem egyszerűen rossz érzéssel tolt el ha egy szakács sovány.

Sose megyek be az etterembe ha látom. Ti is így vagytok vele?

2015. aug. 8. 09:17
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

A sovány szakács még fiatal :D

Amúgy engem tökre nem érdekel ki csinálja a kajámat. Finom legyen és kész. Meg általában a szakácsot nem is látni. Hiszen a pincér hozza ki a kaját.

2015. aug. 8. 09:22
 2/15 A kérdező kommentje:

Ez tetszett :D

De ettol függetlenul engem valahogy zavar, mint a sovány emberek az evőversenyen.

2015. aug. 8. 09:27
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút bízok, én a koszos ruhás szakácsokban, abroszokban és pincérekben nem ízok.
2015. aug. 8. 09:33
 4/15 anonim válasza:
84%
Szakácsok általában ducik.bár vannak akik gyúrnak.nekem a szomszéd girnyo elöbb nézném rendőrnek mint szakácsnak..
2015. aug. 8. 09:56
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Én személy szerint nem is szoktam az éttermek szakácsát látni.
2015. aug. 8. 09:58
 6/15 anonim ***** válasza:
27%

Én az átlagos testalkatúban bízok, mert az tűnik egészségesnek így az ugrik be a kajájáról, hogy az is egészséges.

A kövér szakácsban nem bízok, mert félek, mindent zsírosan, bő olajban csinál, magyarosan, amitől én rosszul vagyok.

Alultáplált szakácsot meg még nem láttam.

2015. aug. 8. 09:59
 7/15 anonim ***** válasza:
23%
Azért kövér a szakács mert kieszi a javát mindenből.
2015. aug. 8. 10:17
 8/15 anonim ***** válasza:
86%
ugyan,7-es... azért mert egész nap kóstolgatnak. Munkahelyi ártalom:D De ha finoman főz, közömbös a súlya, mert azért az alkattól is függ.
2015. aug. 8. 10:48
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Van aki jobban hajlamos a hízásra van ki kevésbé. Ismnerek nem egy olyan embert aki elég sovány még is rengeteget eszik. Ja és olyan ducit is aki meg állandóan salátán él meg finnyáskodik csomó kajára.Persze más kérdés,hogy lehet zugevő az illető csak mások előtt játsza meg magát.Emberek meg csodálkoznak,ha ilyen lightosan kajál akkor vajon hogy a fenébe lehet ennyire kövér.Persze van aki valami betegség miatt hízik el.
2015. aug. 8. 10:57
 10/15 anonim válasza:
100%
En is szakacs vagyok es sovany raadasul.......soha nem kuldtek vissza a kajamat :D
2015. aug. 8. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!