Lehetséges hogy egy marhalábszár tiszta sovány hús, ebből jó a gulyás?
Figyelt kérdés
Gulyást akarok csinálni és a piacon kértem lábszárat, de ez a hús tiszta szín hús. Lehet átvert a hetes, mert hogy mocsingosabb szokott lenni egy lábszár. Ettől még jó lehet tőle a gulyás?2015. júl. 12. 10:43
1/3 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy átvert volna, de megvan az esélye.
A lábszár az egyik legolcsóbb "alkatrésze" a marhának, hülye lenne mondjuk combot adni helyette.
Amúgy a lábszárnak is van kevésbé inas, faggyús része.
Természetesen, kiváló gulyást lehet belőle készíteni.
2/3 anonim válasza:
:) Nekem is egyből az jutott eszembe, hogy majd hülye lenne drágább húst adni lábszár helyett. Jelzem amúgy, máshol ezt díjazni szokták, ha a legszebb húst kapja a vevő!
3/3 anonim válasza:
A lábszárat fel lehet ismerni. Főleg, amikor már vágja az ember érezhetőek az inak benne.
Pont ezek az inak miatt vesz az ember lábszárat, mert ez a lényege, hogy olyan finom puha lesz.
A hentes tévedhetett is, (nem figyelt oda ), és lehet, hogy más részt adott. Azt viszont már biztosan észrevetted, mert sokkal szárazabb, rágósabb, mint a jól megfőzött lábszár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!