Miért mondj0k, hogy egészségtelen a meki?
Azt mondják vsupa műanyag minden...de miért?
Hus, zsemle, ubirka, hagyma-hamburger! Mint máshol az van benne. Én 750 forintbol jól laktam tegnap ottt és isteni volt.
Vannak kevésbé gusztusos tények a McDonald's-al kapcsolatban. Ezt majd ideírja aki akarja.
Az akinek megfelelnek élelmiszernek az előre fagyasztott panírozott vackok, vagy az íztelen zöldségek, az egye nyugodtan. Nem lesz tőle beteg rövid rávon, csak évek múlva.
Azonban azon érdemes elgondolkodni, hogy egy rendes burger nagyjából 900Ft körül kezdődik bárhol az utcán, míg egy beülős helyen simán elkérnek érte 1500-3000Ft-ot.
Akkor 350-ért mit adnak??? ;-)
mivel a meki elég nagy étterem lánc, nem a nagyi kifőzdéje Kiskunhalason, ezért nem kell elkérniük azt a sok pénzt, mert többen is jönnek egy étterembe, enni, és több éttermük is van, nagyobb a kereslet, így nagyobb a bevetél is. Egyébként tévhit, hogy a mekis kaják agyon vannak nyomva tartósítószerrel meg műanyaggal. Alacsony a nedvtartalmuk és ezért nem néznek ki romlottnak a burgerek. De semmiképp ne edd meg! Nekünk már 10 perc után ki kell dobni az el nem adott árut. Egyébként az egész paradicsomot helyben szeleteljük, a hús is hús, a saláta is saláta. Nem értem mi tűnik olyan szintetikusnak. amúgy ha ugyanezt megcsinálod egy házi hambival, az se penészedik. Ugyanez az oka. De tedd bele őket zacskóba. Jönni fognak a hőn áhított kis penész spóráid.
Ha érdekel bővebben, írj nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!