Miért mondj0k, hogy egészségtelen a meki?
Azt mondják vsupa műanyag minden...de miért?
Hus, zsemle, ubirka, hagyma-hamburger! Mint máshol az van benne. Én 750 forintbol jól laktam tegnap ottt és isteni volt.
Jaj, ez már annyiszor ki lett tárgyalva, keress vissza.
Ha ízlik és van rá pénzed akkor egyed, te egészséged, te döntésed, te életed!
Az vagy amit megeszel!
Minden kaja és főleg a fasírtok tele vannak vegyszerrel továbbá a húsokból gazdaságossági alapon bizonyos tápanyagokat kivonnak mert azoknak találnak jobb helyet is mit te.
Mindezen túl a kólában meg ott a foszforsav ami nem túl egészséges dolog.
Velünk megnézették suliban ezt a filmet, ha meg akarod érteni, hogy miért mondják, akkor szerintem te is nézd meg.
http://www.youtube.com/watch?v=U1NPXmFzxtg
EGyébként tényleg mértékkel nem hiszem, hogy károsabb lenne, mint bármi más.
Jó neked, hogy jól laktál 750 Ft-ból, én dupla sajtburgert szoktam venni, mikor nagy ritkán betévedek oda és van, hogy olyan, mintha nem is ettem volna semmit, pedig nem vagyok nagy étvágyú ember, ezt a súlyommal is tudom igazolni (45 kg).
Egyébként még tavaly júniusban nem ettem meg az egyik sajtburgernek csak a felét és direkt eltettem, hogy teszteljem milyen lesz. Benne hagytam a csomagolásban meg minden, most 1,5 elteltével azon kívül, hogy csontszáraz lett, semmi baja, penész egyáltalán nincs rajta!
"Egyébként még tavaly júniusban nem ettem meg az egyik sajtburgernek csak a felét és direkt eltettem, hogy teszteljem milyen lesz. Benne hagytam a csomagolásban meg minden, most 1,5 elteltével azon kívül, hogy csontszáraz lett, semmi baja, penész egyáltalán nincs rajta!"
Ez is nagyon jól bizonyítja, hogy műkaja, egészséges nem lehet, ha még a penész sem él meg rajta.
Nehéz feladvány lenne bárhonnan összeszedni olyan élelmiszereket, amelyeket bizonyítottan nem manipuláltak sehogy.
Tartósítószer, ízfokozó, lazító, színezék, térfogatnövelő, ésatöbbi... a meki csak élenjáró, de nem magányos harcos a műtáp piacon.
Én ott dolgozok és állítom,hogy azért eléggé egészséges lehet a mekis kaja!Sok konyhán dolgoztam már.Ezeken a konyhákon iszonyú sok zsíros kaja volt és rengeteg zsírt kellett elmosnom az edényekről.Rengeteg sok trutymók voltak a zsírfogókon,olajtartályokban.Az eszközzök is sokszor voltak szennyezettek és sok zsír és por volt a konyha területén amit én hiába takarítottam el nap mint nap.
Komolyan a mekiben a kajákon épphogy van zsír az ételeken,ételekben,edényeken.És ráadásúl mindíg letisztítjuk az eszközöket és a grillt is folyamatosan tisztítjuk.Iszonyúúú higiéniás.Ráadásúl a tisztítószerek sem brutáűlisak.Az eddigi konyhákban lemarta folyton a kezemet, a konyharuhát a sok kegyetlen vegyszer.Itt a mekiben viszont a zsíroldó igen gyenge és csak két összetevője kémiai amelyek nagyon kevéls mennyiségű.A kaják tényleg kíváló minőségű alapanyagokból készűl,ahogy azt hírdetik.Én már csak tudom,mert tönkrement a gyomrom az agyon permetezett zöldségektől és észreveszem azt amelyik permetezve van vagy sem.És a mekis nincs permetezve,mert a paradicsomtól és a bió almától nem fájdúlt meg a hasam.Sokszor hallottam,hogy a fagyasztott hús sokáig áll,nem romlik meg,mert tele van nyomva tartósítószerrel.Ez hazugság!Hamarabb megromlik,mert nincs benne tartósítószer.Csak nagyon agyon van paszírozva és hirtelen gyorsfagyasztják.Mindennap szállítanak alapanyagot és húspogácsákat is.Energia,kalória tartalma minimális,mert folyton alkalmazkodnak a vevők igényeire,a kor táplálkozási szokásaihoz. Sokkal egészségesebb,mint egy éttermi ételkínálat,bátran egyél mekis kaját!
"Egyébként még tavaly júniusban nem ettem meg az egyik sajtburgernek csak a felét és direkt eltettem, hogy teszteljem milyen lesz. Benne hagytam a csomagolásban meg minden, most 1,5 elteltével azon kívül, hogy csontszáraz lett, semmi baja, penész egyáltalán nincs rajta!"
Azért mert ahogyan már írtam fullra nyomják tartósítszerrel
Én írtam az 1,5 éves sajtburgerről.
Tudom, hogy a tartósítószer a ludas benne, csak szemléltetésképp írtam, hogy ha valami 1,5 év után is ilyen állapotban van, az nem normális, hiszen bármi más szobahőmérsékleten kb. 1 hét után már penészes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!