Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Ti mennyi pénzt adtok a...

Ti mennyi pénzt adtok a pizzafutárnak?

Figyelt kérdés
Én odanyomok egy százast, az elég nekik? :)

2014. aug. 14. 08:39
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
37%
ha jót akarsz a pénztárcádnak, nem adsz nekik egy fityinget sem... miért kellene nekik adni? csak a munkáját végzi, és kap fizetést is, nehogymár...
2014. aug. 14. 11:31
 12/41 anonim ***** válasza:
53%
Ki pontozott le, és miért? Az eszem megáll, leírtam, hogy általában próbálok úgy kerekíteni, hogy ne 10 Ft-ot adjak, erre le leszek pontozva. Na mindegy.
2014. aug. 14. 12:09
 13/41 Delhal Kis válasza:
100%

Általában 10% de ha egy ******** akkor semmit.

legutóbb 800ftos pizzát rendeltem és megkérdezte a futár "mennyiből adhatok vissza" mondom neki 800ból.

2014. aug. 14. 12:11
 14/41 A kérdező kommentje:

Nem tudom mi az a sz.arházi, aki mindenkit, mindenhol lepontoz, az én kérdéseim alatt csak zöldet kap, még ha óriási bar.omságot is ír... :D

#8 Engem ugyan nem érdekel, ha késik a pizza, direkt időben rendelem, aztán tojok én rá, hogy egy óra múlva ér ide, kb. másfél havonta ha rendelek tőlük, sokat mondok, azt se tudják ki vagyok. :D Még sose hozták hidegen, hiába jöttek egy óra múlva.

Ha meg annyira ótvar munka a futárkodás, hogy az emberek empátiájából él, és azt hiszi ez majd jó lesz, akkor nagyot zakózik. Egyrészt az a jatt, amit mi adunk neki úgy is elmegy a kocsijára később, az amortizációja miatt, akkor megéri neki? Szerintem van emellett sok más gány meló is, ne belőlem akarjon megélni. De azt a százast megérdemli, még mindig azt mondom.

Ja, és köpjön bele a pizzámba, annyira sza.rok rá h el se hiszed. Amiről az ember nem tud, az nem bántja. ;)

2014. aug. 14. 12:23
 15/41 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, egyet értek veled... :D ameddig nem halálos beteg, és vagy nem fertőző beteg és nem látom a pizzán addig nem érdekelt ha ráköp... xD kap fizetést ossza be... a buszvezető vagy az élelmiszer boltos sem kap jattot akkor neki mért kéne adni? nem értettem és sosem, és nem csak itt a futároknál hanem az orvosoknál is.. aztán csodálkoznak a betegek vagy a rendelők ha nem jó munkát végeznek neki, miközben az emberek kapatják el őket, bár ha beleköp, és látszik is rajta akkor arra ráfázik ha egy idegesebb vevőt fog ki, mert vagy feljelenti, vagy megruházza...
2014. aug. 14. 12:33
 16/41 A kérdező kommentje:

Én meg ezzel az orvosolósdival értek egyet, régen rászoktatták az emberek az orvosokat arra, hogy jattot kapnak "hálapíz" néven, most meg mindenki oda van, hogy milyen dolog ez már, az orvos csak akkor lát el ha borítékot lát... :D És még az orvosnak áll feljebb ugye h jajj de kevés fizetést kapnak. Menjen, gürizzen az építőiparban, vagy seperjen utcát minimálbérből. Tanárok szintúgy. A tanári asszisztensek meg minimálbérből gazdálkodnak, mikor a tanárok segge alá tolnak mindent, több munkát végeznek...

Na de kicsit elkanyarodtunk a témától. :D

Ahogy mondod, ha van fizetése, ossza be. Ha nem kap a pizzázótól, akkor meg minek ment oda dolgozni? Nem én vagyok a futár munkáltatója, ha jól emlékszem, menjen panaszkodni a céghez, ha kevés a jattom. :)

2014. aug. 14. 13:46
 17/41 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ott a pont nálad, teljes mértékben igazad van.
2014. aug. 14. 13:49
 18/41 anonim válasza:
100%
110-200 Ft, attól függ, mennyi volt a pizza, na meg hogy milyen kedvem van :D
2014. aug. 14. 14:04
 19/41 anonim ***** válasza:
53%
Na látod kérdező, ezért is fogok elmenni itthonról. Ez a hozzáállás az általános Magyarországon az orvosok felé. Ne haragudj, de kinyílt a bicska a zsebemben, ahogy olvastam a hozzászólásodat. Nem azért mondom, de az utcaseprő nem tanulta 6 évig, hogy hogyan kell utcát seperni. Én 6 kemény évet tanulok azért, hogy utána másokat gyógyíthassak, és nem milliós fizetésre vágynék, csak normális körülményekre, és megbecsülésre. Jövőre végzek, aztán minél hamarabb el is megyek innen.
2014. aug. 14. 14:06
 20/41 anonim ***** válasza:
100%
#19 hát ezzel a felfogással, jobb is ha elmész itthonról... egy orvos megbecsülése és munkakörülménye nem azon műlik hogy mennyi hálapénzt kap... ha meg nem vágy milliós fizetésre, akkor a hálapénzre se fájjon a fogad...
2014. aug. 14. 14:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!