Ti mennyi pénzt adtok a pizzafutárnak?
Általában 10% de ha egy ******** akkor semmit.
legutóbb 800ftos pizzát rendeltem és megkérdezte a futár "mennyiből adhatok vissza" mondom neki 800ból.
Nem tudom mi az a sz.arházi, aki mindenkit, mindenhol lepontoz, az én kérdéseim alatt csak zöldet kap, még ha óriási bar.omságot is ír... :D
#8 Engem ugyan nem érdekel, ha késik a pizza, direkt időben rendelem, aztán tojok én rá, hogy egy óra múlva ér ide, kb. másfél havonta ha rendelek tőlük, sokat mondok, azt se tudják ki vagyok. :D Még sose hozták hidegen, hiába jöttek egy óra múlva.
Ha meg annyira ótvar munka a futárkodás, hogy az emberek empátiájából él, és azt hiszi ez majd jó lesz, akkor nagyot zakózik. Egyrészt az a jatt, amit mi adunk neki úgy is elmegy a kocsijára később, az amortizációja miatt, akkor megéri neki? Szerintem van emellett sok más gány meló is, ne belőlem akarjon megélni. De azt a százast megérdemli, még mindig azt mondom.
Ja, és köpjön bele a pizzámba, annyira sza.rok rá h el se hiszed. Amiről az ember nem tud, az nem bántja. ;)
Én meg ezzel az orvosolósdival értek egyet, régen rászoktatták az emberek az orvosokat arra, hogy jattot kapnak "hálapíz" néven, most meg mindenki oda van, hogy milyen dolog ez már, az orvos csak akkor lát el ha borítékot lát... :D És még az orvosnak áll feljebb ugye h jajj de kevés fizetést kapnak. Menjen, gürizzen az építőiparban, vagy seperjen utcát minimálbérből. Tanárok szintúgy. A tanári asszisztensek meg minimálbérből gazdálkodnak, mikor a tanárok segge alá tolnak mindent, több munkát végeznek...
Na de kicsit elkanyarodtunk a témától. :D
Ahogy mondod, ha van fizetése, ossza be. Ha nem kap a pizzázótól, akkor meg minek ment oda dolgozni? Nem én vagyok a futár munkáltatója, ha jól emlékszem, menjen panaszkodni a céghez, ha kevés a jattom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!