Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mennyi pénzt adtok a pizzafutá...

Mennyi pénzt adtok a pizzafutárnak?

Figyelt kérdés

Tőlem úgy néz ki hogy 60 ft-ot fog kapni, nem tudom hogy ez gáz-e, de nem kaptam sok pénzt kajára.

Ti mennyit adtok? Van itt aki utálja hogy borravalót kell adni? (Engem volt hogy egy postás is lehúzott erőszakosan lóvéval, szerencsére kirúgták)

2012. okt. 24. 13:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Az összeget szoktam felfelé kerekíteni és annyit kap, 200ft körül szoktam adni.
2012. okt. 24. 13:56
 2/13 anonim ***** válasza:
50%

Nem adok : Kap fizetést :

A másik 200ft ciknek érezném én magam is keveselném a többet sokkalom .

Kapnak fizetést Te is Én is a munkánkért kapunk fizetést.

A 60 ft lehet elég 2 zsemlére sose tudhatod ...

2012. okt. 24. 13:57
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Nálam kedvtől függ.

Van, hgy semennyit, van, hogy 100-200 ft-ot.

Ha pont úgy jön ki, hogy ennyi maradjon nála, azt mondom, tartsa meg.

2012. okt. 24. 13:58
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is úgy vagyok vele, hogy néha semennyit néha meg felkerekítem az összeget ha tudom mennyi lesz a végösszeg és nem kérem vissza a visszajárót.
2012. okt. 24. 14:09
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Én vagy felfelé kerekítem neki az összeget, ha mondjuk 2645, akkor adok 3000-et, vagy nem adok semmit, mert pont annyi van nálam. Ha pl 2500 forintot kell fizetnem, belenézek a tárcámba és meglátok egy kétezrest és egy ötszázast, akkor "csak" azt adom.

Nem fogok még mellé apró pénzt biggyeszteni... Majd akkor legközelebb ha úgy lesz, adok borravalót.

Nem görcsölök ezen. Néha adok néha nem... Így is épp eléggé drága minden...

2012. okt. 24. 14:18
 6/13 anonim ***** válasza:
Mikor hogy jön ki. Általában szoktam, de úgy hogy felfelé kerekítem. Meg attól is függ, hogy menyire gyors a kiszállítás és mennyire meleg még a pizza.
2012. okt. 24. 14:26
 7/13 anonim ***** válasza:
74%
Nem szoktam külön pénzt adni, nekem se ad senki külön pénzt a munkámért, nem is értem ezt a szokást. Ennyi erővel akkor tényleg adj a boltban a pénztárosnak is minden fizetésnél vagy a postásnak, patikusnak, meg mindenkinek...
2012. okt. 24. 14:37
 8/13 anonim ***** válasza:
37%
legtöbbször egy fillért sem, maximum 50 forintot. néha kicsit kerekítek, de általában kiszámolva adom. attól is függ, hogy mennyire vagyok elégedett, mennyire rokonszenves. egyszer egy pizzafutár az orra alatt mormogva becsmérelte a borravalót, ezért sem adok szívesen. ez nem étterem. a másik ocsmány szokás, hogy a guruló garasok érdekében direkt nem akarnak váltópénzt találni. na ilyet nem játszunk.
2012. okt. 24. 14:38
 9/13 anonim ***** válasza:
Semennyit. Nem is veszem igénybe.
2012. okt. 24. 15:04
 10/13 anonim ***** válasza:
Mi az hogy "Van itt aki utálja, hogy borravalót KELL ADNI?"... nem kell.. aki ad , ad aki nem az nem.. amúgy én soha nem adtam még pizzafutárnak pluszt
2012. okt. 24. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!