Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mennyi pénzt adtok a pizzafutá...

Mennyi pénzt adtok a pizzafutárnak?

Figyelt kérdés

Tőlem úgy néz ki hogy 60 ft-ot fog kapni, nem tudom hogy ez gáz-e, de nem kaptam sok pénzt kajára.

Ti mennyit adtok? Van itt aki utálja hogy borravalót kell adni? (Engem volt hogy egy postás is lehúzott erőszakosan lóvéval, szerencsére kirúgták)

2012. okt. 24. 13:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Általában 100-as nagyságrendig felfelé kerekítek, de többet nem szoktam adni. Ha kerek összegre jön ki a vége, akkor semmit.
2012. okt. 24. 21:33
 12/13 sni válasza:

Látszik, hogy még nem dolgoztatok futárként! a 200 az normális, amúgy a futár fizetése 2 dologból áll össze: napi fix, plusz címpénz, ez a kettő fedezi a napi üzemanyagot, vagyis amit keres az a jatt, a ti esetetekben semmit, és ezért 12-14 órát vezet. de ne izguljatok, én hamar megkapom, mert 3-400 a minimum amit adok nekik, és jó a memóriájuk, 20 percen belül tudok kajálni....:) ti várjátok meg a vállalt rendelési idő teljes időtartamát, biztos sietni fognak hozzátok! Tisztelet a kivételnek!

Amúgy, ha már más ad neked kajára pénzt, bár te tudod, nem biztos, hogy abból pizzát vennék.

2013. febr. 5. 00:13
 13/13 anonim válasza:
100%
Pizzafutár vagyok! A napi bérem 12 óra / nap 3500 Ft és a főnököm úgy számol ,hogy 3 a borravaló! Úgy hogy előre is megköszönjük.
2013. febr. 5. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!