1/1 anonim válasza:
A faterom cca 60 évvel ezelőt mondta:
"Ha egy étterem 150 m-nél messzebb van a Tiszától, ott már nem érdemes halászlével próbálkozni".
Hasonló a helyzet a Dunánál is. a "Sipos" sem kivétel, azt csak a belvárosi és a budai, hegyi sznobok hiszik, hogy ott főzik a jó halászlét. Max a drágát. Igazán jó halászlét Budán utoljára Budafokon a Városház tér alatt lévő Kutyavillában készítettek, de azt elvitte az 56-os jeges árvíz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!