Mennyit keresnek a kürtöskalács árúsok belföldön esetleg külföldön?
Figyelt kérdés
pl. karácsonyi és egyéb vásárokon.2013. szept. 23. 16:50
1/7 supra01 válasza:
Darabja 200-500 ft
odakint 3-4 EUR
hogy mennyit adnak el naponta, azt nem tudom, saccra kb: 100-200 db / nap
2/7 anonim válasza:
Kulfoldon biztos jobban, de ettol eltekintve nem hiszem,hogy jol,rengeteg a konkurencia kis helyen. Kell valami plusz,akkor mennek hozzad. Arban,meretben,izesitesben,kinezetben stb.
3/7 anonim válasza:
Hát, külföldön nem nagyon van "párja", de hagyománya sem... De mikor másodszorra mennek már biztos jobban rákap a nép kinn is:D Az elsőjét pontosítanám, itthon egy kürtőskalács 5-600 forint.Tudom, mert múlt hétvégén volt itt nálunk (kisebb város)szüreti fesztivál.:) 400-ért még jópár éve láttam, nemhogy még az alatt.
Azt tudom, hogy pl. Németországban tavaly 1 kolbász volt 4 Euró a karácsonyi vásárban.
4/7 A kérdező kommentje:
Lengyelországban lenne rá kereset?
(Időszakonként, rendezvényeken, vásárokon.)
Ha az ottaniak nem ismerik, mennyi eséllyel figyelnek fel rá? Kudarc lenne?
2013. szept. 27. 14:32
5/7 LaszloIbi78 válasza:
Szerintem keveset ahhoz, hogy megérje azt árulni, inkább tanulj valamit ami örömet okoz és abban munkálkodj
6/7 A kérdező kommentje:
neharagudj de ha nem fogok dolgozni nem lesz pénzem a megélhetésre, szivesen laknék a szüleim házában és suliba járnék de sajnos ugymond "kinőttem" már ezt. Nem kérdeztem milyen ágon folytassam a további életemet. Van egy ilyen lehetőségem, és szerintem bármi jobb a munkanélküliségnél.köszi
2013. szept. 28. 11:57
7/7 anonim válasza:
szlovákiában 1,70-2 euro, 500-600 forint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!