A Mekis krumpli, tényleg krumpli vagy tészta?
Figyelt kérdés
2013. aug. 22. 08:12
1/10 anonim válasza:
vmi teszkós fagyasztott krumpli izé olajban kisütve.
hogy lenne már tészta, nincs nyelvbimbód? :D
3/10 anonim válasza:
Tészta?!... 8-o
Ezt honnan vetted?!...
A Mc'Donaldsos krumpli tényleg KRUMPLI, méghozzá egy speciális fajtájú, ami jól bírja a sütést...
5/10 anonim válasza:
Nem teszkós krumpli első.
Mekinek különs zállitója van,a krumpli simán gyorsfagyasztott,viszont az olaj nem a hagyományos olaj.
7/10 anonim válasza:
Régebben állitólag még müanyagszármazékokat is kimutattak benne. De szerintem is krumpliból van és jó izü. Viszont ha kihül ehetetlenné válik. Szóval jó étvágyat a mekis kajához.
8/10 anonim válasza:
#7: Biztos belesütötték a műanyag zacsit is :)
Egyébként én is meg tudom erősíteni, hogy valódi krumpliból készül. Dolgoztam mekiben, és a nyersanyagon nagyon látszik, hogy nem tészta :)
9/10 anonim válasza:
Meg a normálisabb, jól körülnéző vásárlók is láthatják, amint a pénztárnál várakozva a szemük előtt sütik ki a nyers sültkrumplit...
10/10 anonim válasza:
Hogy krumpli az lehet, de hogy agyon van sózva és ehetetlen az igaz. Aki ezt nem érzi, az csak azért van, mert otthon is agyonsóz mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!