Ciki ha a Starbucksban felnőtt férfi létemre kids-esen kérem a lattémat?
Figyelt kérdés
Nem avokado hanem simategnap 14:49
A kérdező szavazást indított:
Az
Nem az
20 szavazat
1/18 anonim válasza:
Nem. Pont nem érdekli őket hogy mit veszel, csak vásárolj.
3/18 anonim válasza:
Nem elég, hogy latte, de még kids-esen... De egyébként nem, nem az, miért volna az.
4/18 A kérdező kommentje:
Sőt, bevallom laktozmentes is, mert nem birom a tejcukit
tegnap 15:24
5/18 anonim válasza:
Sokkal cikibb, hogy leírtad, hogy tejcuki.
6/18 A kérdező kommentje:
Nem hiszem mert a gimis csajokat szoktam ott nézni, szóval erről ennyit. A pasikák hidegen hagynak
tegnap 15:34
7/18 anonim válasza:
Ciki, ha felnőtt heteró férfi létedre ennyi pénzt szórsz ki ennyire rossz minőségű kávéra csakhogy elmondhasd, hogy a "starfacksban" kávézol.
8/18 A kérdező kommentje:
Hát hogy a fenébe lennék meggyőződve?
Amikor aznap már a sokadik kávém, koffein mentesen is szoktam kérni, mert különben nehezen szuszókázok.
Na most amikor kijön a számon, hogy koffeinmentes, laktozmentes lattét kérek kids-esen.. kepzelheted hogy magam is elbizonytalanodom h fiú vagyok e vagy lány. Jól rámutattál
tegnap 15:47
9/18 anonim válasza:
Akárhogy törölteted a válaszokat, akkor is egy látens b@zi vagy a válaszaid alapján.
Azért ezen gondolkozz el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!