Hány liternyi húslevest tud elfogyasztani egy átlagos felnőtt egy étkezés során?
Figyelt kérdés
júl. 4. 17:08
A kérdező szavazást indított:
0.1
0.5
1
2
5
10
27 szavazat
1/10 A nagy Levin válasza:
Én egy tányérral szoktam megenni, ami kb. fél liter. A fiam sokszor simán megeszik két-három tányérral is.
2/10 anonim válasza:
Az átlagos étteremben kb 2.5 deci levest kapsz.
Második mellett kb ennyit.
Nagyanyádnál fél-1 litert, de ha abban vagy mellé még dukál hús, zöldség, tészta, az már egy egész étkezésnek is elég.
4/10 anonim válasza:
Önmagában 5-6 dl. Ha van második, inkább 3
5/10 anonim válasza:
0,2 - 0,5 a jellemző, attól függően van-e második fogás, és micsoda.
7/10 anonim válasza:
4-5 decit. (Bár kánikulában én nem szeretem egyáltalán)
8/10 anonim válasza:
Érdemesebb lett volna dl megadni nem litert.
Max 7-8 dl amit megeszek de akkor nincs főétel.
9/10 anonim válasza:
Azt megnézném, aki 5 litert egyszerre megeszik, de a 10 liter szerintem fizikai képtelenség. Ha csövön lenyomnák, bele is halna az ember.
10/10 anonim válasza:
Szerintem 1 litert maximum. Vízből meg tudok inni egy szuszra sokat, de a húsleves az sűrűbb, van benne hús, zöldség, zsír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!