Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Hogy csinálják a piacos...

Hogy csinálják a piacos francia pirítóst?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Igazából arra a francia pirítósra lennék kíváncsi amit a piacon szoktak árulni. Akárhogy keresem nem találom hogy hogy csinálják. Arra gondolok amiben sajt sonka uborka van és hullámos a teteje. Szeretnék itthonra venni egy olyan sütőt amivel készítik. Valaki tudna segíteni? Köszönöm

nov. 2. 11:54
 1/5 anonim ***** válasza:
94%
Az egy összesütött szendvics. Vannak hozzá sütök mint pl. a gofrisütő.
nov. 2. 11:58
 2/5 anonim ***** válasza:
91%
*sütők
nov. 2. 11:59
 3/5 anonim ***** válasza:
91%
Piacon nem árulnak francia pirítóst.
nov. 2. 12:20
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

A francia pirítós az az édes bundaskenyér. Nincs toltve.

Létezik töltött bundaskenyer, Monte Christo szendvics, abban van sajt és sonka, ugyanúgy tojásba van mártva és kísérve.

Te szerintem sima melegszendvicsre gondolsz, amit szendvics vagy grillsutoben össze nyomva sütnek meg.

Ebben hullámos lesz a teteje:

[link]

nov. 2. 12:43
 5/5 anonim ***** válasza:
85%

Nem tudom, hogy árulnak-e még a piacokon francia pirítóst, mert anno az EU szabályokra hivatkozva nagyon visszaszorították, szinte el is tűnt, pedig sok helyen árulták.

Egyszerű szendvicssütőben készül, as két kenyérszelet között csak egy kis sajt, felvágott volt, a zöldségeket a tetejére halmozták.

Akkor volt nagyon menő a gofri is, a két sűtő csak formájában tért el, funkciójában szinte ugyanaz.

Egy szendvicssütő:

[link]

(nyitván vannak jobbak, nem keresgéltem, a lényeg, hogy kb így néz ki, a gofri sütő meg "kockás" mintákat sütött a tésztába)

nov. 2. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!