Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A francia hagymalevesbe ha...

A francia hagymalevesbe ha nem teszek fehérbort, attól még lehet finom, vagy az adja ki az ízét? Vagy tejszínnel csináljam inkább?

Figyelt kérdés
2008. febr. 20. 10:45
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én csak sima vízzel öntöm fel, szerintem így a legfinomabb!
2008. febr. 20. 11:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szakács vagyok a fehérbortól pikánsabb lesz,selymesebb,de ha nem teszel bele az se gond tej + tejszín és ugyis nagyon finom
2008. febr. 20. 13:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2008. febr. 20. 16:12
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
én se teszek bele.a párom imádná úgy.dehát tudod:zérótolerancia.még elvennék a jogsiját!anélkül is finom!
2008. febr. 21. 00:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én tejszínnel szoktam készíteni és cipóban tálalni.
2009. ápr. 29. 14:00
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!