A francia hagymalevesbe ha nem teszek fehérbort, attól még lehet finom, vagy az adja ki az ízét? Vagy tejszínnel csináljam inkább?
Figyelt kérdés
2008. febr. 20. 10:45
1/5 anonim válasza:
Én csak sima vízzel öntöm fel, szerintem így a legfinomabb!
2/5 anonim válasza:
Szakács vagyok a fehérbortól pikánsabb lesz,selymesebb,de ha nem teszel bele az se gond tej + tejszín és ugyis nagyon finom
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2008. febr. 20. 16:12
4/5 anonim válasza:
én se teszek bele.a párom imádná úgy.dehát tudod:zérótolerancia.még elvennék a jogsiját!anélkül is finom!
5/5 anonim válasza:
Én tejszínnel szoktam készíteni és cipóban tálalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!