Cukrászdák forgalma mennyire csappanhatott meg az elmúlt időben?
Figyelt kérdés
Egy gombóc fagyi ahol lakok 500-600ft, és egyre kisebb, egy szelet torta 1200-1500 ft.
Tudom, hogy drágák az alapanyagok, " sok a munkabér ", de ennyit például személy szerint én már sajnálok ilyenekre. Hozzáteszem, még csak nem is olyan hű de jók, amiket kipróbáltam.
szept. 1. 10:41
11/15 anonim válasza:
sokan járunk cukrászdába, nem mindenki csóró
12/15 anonim válasza:
Ja, ti már kicsóreltátok magatokat, fagyifej
13/15 anonim válasza:
Még jó hogy nem vagyok édes szájú.
Amúgyse adnék érte annyit.
Gyerek koromba mikor 20Ft volt egy gombóc nyugdíjas nagyapám akik nem voltak éppen pénzesek, sokszor vettek. Hárman voltunk gyerekek és 2-3 gombócot kaptunk fejenként extrákkal cukros tölcsérrel meg szórtak rá valami reszeléket is.
Az most nagyon alap 3-5 ezer.
De végülis ma már mit vesz az ember 5 ezerért..
15/15 anonim válasza:
drágák és kisebb lett sok süti mérete (arcátlanság és saját magukat árulják el, ha már a vevőt nézik bolondnak, a tortaszelet szélén a fólia jóval magasabbra ér, mint amekkora a torta, mivel valaha akkora volt a szelet. A magasság csökken szépen... Trehány, szemét dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!