Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Csak nekem tűnik úgy, hogy az...

Csak nekem tűnik úgy, hogy az elmúlt hónapban is volt egy extra nagy drágulás az élelmiszereken és szolgáltatásokon is?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy lemaradtam-e valamiről, olyan szorosan nem követtem a napi híreket, de bevezettek valami adót? Vagy mitől lehet az, hogy egyrészt egy nagy arányú termékportfolio csökkenést tapasztalok mostanában, azokat viszont megdrágítva, valamint pl a fitnesszteremnél is kivezettek mindenféle eddigi belépőt és gyakorlatilag csak a bérletet tudod megvenni.

Van még valaki, aki tapasztalt ilyesmit az elmúlt 1-2 hónapban, a korábbi növekedéshez képest is?

júl. 31. 14:15
1 2
 1/13 anonim válasza:
90%
Éljen a FIDESZ, Magyarország virágzik.
júl. 31. 14:45
 2/13 anonim ***** válasza:
81%
Az elmúlt több mint egy év a drágulásról szólt nem csak az utóbbi pár hónap.
júl. 31. 14:53
 3/13 anonim ***** válasza:
78%
Eddig csomó minden rezsicsökkentve, árstopolva volt, na ezek most megszűntek.
júl. 31. 15:09
 4/13 anonim ***** válasza:
89%
Vége a kötelező akciózásnak.
júl. 31. 16:10
 5/13 anonim ***** válasza:
77%

Inkább az előző egy évben.

De nagyon.

Van ami már simán a duplája.

júl. 31. 16:41
 6/13 anonim ***** válasza:
13%
nemtom, én nem számolom a forintjaimat
júl. 31. 17:17
 7/13 anonim ***** válasza:
11%
Én nem vettem észre ilyesmit
júl. 31. 17:31
 8/13 anonim ***** válasza:
75%

Mindig drágább lesz hónapról hónapra minden. Nyilván van ami csökken, de a többség inkább nem. Nézd meg az üzemanyag árakat vagy az eurót. Sajnos ez ilyen..

Olcsóbb nem lesz már semmi kb.

aug. 1. 07:14
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Tescoban kedden szokott lenni nyugdíjas nap, anyu mondta, olyankor 5 % levonódik a fizetendő összegből a végén.

Tegnapelőtt mondta anyu, hogy az már mostantól nincs, arra is valami pontokat adnak. (Az meg ugye vagy ki lesz használva, vagy nem).

aug. 1. 11:57
 10/13 anonim ***** válasza:
69%
Megszűnt a kötelező akciózás. Én is csak pillázok, tejföl, túró....
aug. 1. 11:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!