Csak nekem tűnik úgy, hogy az elmúlt hónapban is volt egy extra nagy drágulás az élelmiszereken és szolgáltatásokon is?
Nem tudom, hogy lemaradtam-e valamiről, olyan szorosan nem követtem a napi híreket, de bevezettek valami adót? Vagy mitől lehet az, hogy egyrészt egy nagy arányú termékportfolio csökkenést tapasztalok mostanában, azokat viszont megdrágítva, valamint pl a fitnesszteremnél is kivezettek mindenféle eddigi belépőt és gyakorlatilag csak a bérletet tudod megvenni.
Van még valaki, aki tapasztalt ilyesmit az elmúlt 1-2 hónapban, a korábbi növekedéshez képest is?
Inkább az előző egy évben.
De nagyon.
Van ami már simán a duplája.
Mindig drágább lesz hónapról hónapra minden. Nyilván van ami csökken, de a többség inkább nem. Nézd meg az üzemanyag árakat vagy az eurót. Sajnos ez ilyen..
Olcsóbb nem lesz már semmi kb.
Tescoban kedden szokott lenni nyugdíjas nap, anyu mondta, olyankor 5 % levonódik a fizetendő összegből a végén.
Tegnapelőtt mondta anyu, hogy az már mostantól nincs, arra is valami pontokat adnak. (Az meg ugye vagy ki lesz használva, vagy nem).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!