Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Csak nekem tűnik úgy, hogy az...

Csak nekem tűnik úgy, hogy az elmúlt hónapban is volt egy extra nagy drágulás az élelmiszereken és szolgáltatásokon is?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy lemaradtam-e valamiről, olyan szorosan nem követtem a napi híreket, de bevezettek valami adót? Vagy mitől lehet az, hogy egyrészt egy nagy arányú termékportfolio csökkenést tapasztalok mostanában, azokat viszont megdrágítva, valamint pl a fitnesszteremnél is kivezettek mindenféle eddigi belépőt és gyakorlatilag csak a bérletet tudod megvenni.

Van még valaki, aki tapasztalt ilyesmit az elmúlt 1-2 hónapban, a korábbi növekedéshez képest is?

júl. 31. 14:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
29%
7, akkor vedd ki a fejed a seggedből.
aug. 1. 11:58
 12/13 anonim ***** válasza:
86%

Rokonom Pestről átjár Szlovákiába nagybevásárolni.

Komáromi ismerőseim meg szinte mind, olcsóbb a kaja féle.

aug. 1. 12:00
 13/13 anonim ***** válasza:
37%

11-es!

Nem vettem észre, nem azt jelenti, hogy valami nem drágult.

Miket nézzek meg, konkrét dolgot tudsz mondani?

aug. 1. 13:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!