Miért ilyen népszerű a Tesco még mindig mikor az elmúlt években az egyik legdrágább bolt lett és eléggé le is van pukkanva? Vagy sokan csak megszokásból járnak még mert régen valóban olcsó volt?
Na ez egy tényleg nagyon jó kérdés!
Én sem értem, hogyan lehet a top3-ban a tesco, amikor brutál drága, alig van választék, folyton átalakítják (a.k.a játszanak a belsőtér méretével, hogy a kevesebb többnek tűnjön), de érdemi fejlesztések nincsenek, normál áron csak akkor kapsz valamit, ha KÁRDozol.
Régen tényleg érdemes volt bemenni, de manapság... pffffffff
Mi az az "ennyire"? Nekem pld. egy ismerősöm sem jár oda, én sem voltam TESCO-ban legalább 5 éve.
Maximum vidéken lehet "népszerű", ahol nincs alternatíva.
Egyetértek a kérdésedben megfogalmazottakkal, kivéve, hogy népszerű. Itt is a legdrágább, a választék se jó, így a forgalma erősen visszaesett.
Amiket én vásárolok, az a Sparban és a Pennyben olcsón kapható. Mivel közel vannak, ami az egyikben nincs vagy éppen drága, akkor azért átszaladok a másikba.
Tesco azért "jó", mert a többihez képest pang, nem kell kerülgetni az embereket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!