Más is van, akinek a gyomra nem bírja a KFC-s kaját?
Figyelt kérdés
Az erőset amúgy bírom, de az ottani erőset korábban is kicsit másnak éreztem. Ma a szendvicset alig bírtam megenni, éreztem hogy nagyon bántja a gyomromat, pedig amúgy annyira azért nem csíp, ennél sokkal erősebb kajákat is szoktam enni.aug. 8. 16:48
1/5 anonim válasza:
Amíg eszem addig nem szokott vele bajom lenni. Utána pár órával már igen, ezért nem is járok oda sűrűn, pedig szeretem az ízvilágát.
2/5 anonim válasza:
Ha nem bírod akkor ne járj oda,ennyire egyszerű.
4/5 anonim válasza:
Ez már egy általános dolog a KFC-nél.
Legtöbb ismerősöm is erre panaszkodik, és én is jártam már így.
Számomra csak az a fura , hogy szinte mindig ugyanazt szoktam enni és van hogy bántja a gyomrom máskor meg semmi baja tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!