A babgulyáshoz a füstölt csölköt lehet főző kolbásszal helyettesíteni? Esetleg valami mással? A családban nem mindenki gyomra bírja a füstölt dolgokat.
Figyelt kérdés
2017. máj. 9. 09:51
1/6 anonim válasza:
Lehet , de az már nem az lesz. A főzőkolbász az egy nagy semmi, izetlen valami. Babgulyást lehet rendes marhahúsból főzni és akkor nem füstölt izű lesz.
2/6 anonim válasza:
A babgulyásban eredetileg marhahús van.
A bableves abból a szempontból "hálás" hogy sok minden jó bele.
Ha finom a(bár mostanában inkább "egyáltalán ehető") főzőkolbász, kicsit lepirítva, nagyon is bele való!
Én debrecenit szoktam belefőzni, abból még könnyebb finomat vásárolni.
Ha van "bejáratott" finom főzőkolbász márkád, kérlek oszd meg velem. Nagyon sok vacakba futottam már bele.
3/6 anonim válasza:
A babgulyáshoz semmi füstölt nem kötelező. Ez csupán ízlés kérdése.Viszont a marhalábszár, vagy marhalapocka /nyak kiváló alapanyag - füstös íz nélkül.
A főző, vagy másnéven lecsókolbász tényleg nagyon gyatra minőségű.
4/6 anonim válasza:
Akkor tegyél bele rendes csülköt, ami nincs füstölve.
5/6 anonim válasza:
Igen,sima kicsontoott hátsócsülökből is lehet jó babagulyást készíteni. Hamarabb meg is fő, mint pl a marhahús.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2017. máj. 16. 10:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!