A pirospaprikat lehet valami massal helyettesiteni? Pl. paprika kremmel, vagy suritett paradicsom kremmel?
szeretnek paprikas krumplit kesziteni,mert a ferjem nagyon szereti,van piros paprikam tobb fele is,de semmi szint nem ad az eteleknek,demmi izt,meg keseru is sokszor,nagyon fura,es ezert nem szeretnem hasznalni. Nemetorszagban elunk jelenleg,es egyszeruen nem talalok errefele tokeletes pirospaprikat.
Koszi a valaszokat
Szia
Rengeteg szoszom van,meg ilyen fixek is...sult csirke,bolognai,mexikoi,carbonara stb.
De ezeket en sem nagyon hasznalom,mert a ferjem nem szereti.
Hat ilyen pirosaranyam van nekem is,meg paorikakrem koncentratum,paradicsom koncentratum.
Kauflandban vett a ferjem egy viszonylag jo pirospaprikat,de hasznaltam a porkoltben a multkor,nagyon rossz volt . Semmi iz,sem allag,semmi szin,,,borzaszto volt. A gulyasrol ne is beszelve...mondtam is ferjemnek na ha ezt a fajta gulyast latna egy hozzam hasonlo magyar,elsirna magat. :)
Szoval szerinted mit hasznaljak?
Az Edekában kapható pirospaprika nem rosszabb, mint a Magyarországon kapható bolti.
Ha csak a színnel van bajod, akkor tegyél bele Piros Aranyat, az ízén azonban nem segítigazán.
Az interneten lehet kapni (német oldalakon) eredeti magyar paprikát, de aránylag drágán és nem jobb, mint az edekás (vagy a magyar bolti).
Én Magyarországról, háztól hozok annyit évente, amennyit elhasználok, ezt tudom neked is javasolni. Az egy évre elegendö mennyiség nem akkora csomag, hogy ne férne bele, és akkor olyan paprikád van itt, mint amit ott megszoktál.
A ferjemmel szoktunk az EDK ban vasarolni. Veszek majd.
Igen enis ezt szoktam csinalni,hoztam is otthonrol,de elfogyott.:(
Koszonom a valaszt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!