Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Jól érzékelem hogy még a jobb...

Jól érzékelem hogy még a jobb szállodákban lévő svédasztalos vacsorák minősége sem olyan jó?

Figyelt kérdés
Voltam már több jobb szállodába ilyen 4 csillagos wellness szállodákban és oké hogy ehetők jók voltak ezek a svédasztalos vacsorák, de valahogy a minőségén éreztem hogy nem olyan jók.. én arra gondolok hogy ez azért lehet mert ennyi pénzből ilyen sokféle kaját úgy hogy korlátlanul ehetsz nem tudnak kihozni minőségi drága alapanyagokból
aug. 7. 12:41
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
77%

A legtöbb helyen agyongyötört kaják.

A mai pöri maradék holnap leves lesz, stb.

És valóban, olyat készítenek, ami nagy mennyiségben, könnyen főzhető, kevés ráfordítással.

Így nem marad nagy választék, hogy mi legyen.

aug. 7. 14:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Lehet különbség szálloda és szálloda között.

Amikben én voltam, ott a bisztró szintet simán hozta a svédasztal, nekem annál több nem is kell (meg megfizetni se akarnám, de ez más kérdés).

aug. 7. 14:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/24 anonim ***** válasza:
30%

11-es: ilyen "többlépcsö"s ételeket mindenhol tilos készíteni, az elözö napi maradékot ki kell dobni, ahol ilyet találnak, az a hely véglegesen bezár és fizethetik az igen magas büntetéseket.

Ez legfeljebb egy kis település egyetlen büféjében fordulhat elö, amíg el nem kapják öket.

aug. 7. 14:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem szakács függő.(is)

Azért napi 20kondér ugyanazt megfőzni minden nap, nem épp egy szakács szakmai csúcsa. A jobbak jó nevű étteremhez adják a nevüket, legalábbis erre törekednek (nem sértésnek szántam)

aug. 7. 14:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/24 anonim ***** válasza:
87%
11: az valami nagyon alja 4* akkor.
aug. 7. 14:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/24 anonim ***** válasza:
85%
#13 akkor ha ki kell dobni, még egy ok a spórolásra.
aug. 7. 14:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
14: az ilyen helyeken van valami nagyon profi emberke, aki összeállítja a menüt (nincs mindennap ugyanaz!!!), és mások lesznek azok, akik ténylegesen megfőzik.
aug. 7. 14:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/24 Med_fet_ati ***** válasza:
100%

Én ott ettem jobb minőséget, ahol nem szálltak el a választékkal (2-3 leves, ugyanennyi főétel, plusz tészta, saláta, desszert).

Ami jobban kiakaszt, az a "kontinentális reggeli", na abban tényleg semmi fantázia nem szokott lenni, bolti kifli olcsó felvágottakkal, pedig ha úton vagy, jól esne egy bőséges reggli, hogy bírd a soron következő munkát/városnézést/utazást.

aug. 7. 14:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 19/24 anonim ***** válasza:
92%
18: továbbra is, akkor az valami nagyon alja 4* (ha egyáltalán 4*-osról beszélsz)
aug. 7. 14:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 20/24 Med_fet_ati ***** válasza:
100%
#18 bocs, az osztályba sorolást nem vettem figyelembe. A reggeliről szóló példám inkább az ár/érték arányra vonatkozik.
aug. 7. 14:45
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!