Jól érzékelem hogy még a jobb szállodákban lévő svédasztalos vacsorák minősége sem olyan jó?
A legtöbb helyen agyongyötört kaják.
A mai pöri maradék holnap leves lesz, stb.
És valóban, olyat készítenek, ami nagy mennyiségben, könnyen főzhető, kevés ráfordítással.
Így nem marad nagy választék, hogy mi legyen.
Lehet különbség szálloda és szálloda között.
Amikben én voltam, ott a bisztró szintet simán hozta a svédasztal, nekem annál több nem is kell (meg megfizetni se akarnám, de ez más kérdés).
11-es: ilyen "többlépcsö"s ételeket mindenhol tilos készíteni, az elözö napi maradékot ki kell dobni, ahol ilyet találnak, az a hely véglegesen bezár és fizethetik az igen magas büntetéseket.
Ez legfeljebb egy kis település egyetlen büféjében fordulhat elö, amíg el nem kapják öket.
Szerintem szakács függő.(is)
Azért napi 20kondér ugyanazt megfőzni minden nap, nem épp egy szakács szakmai csúcsa. A jobbak jó nevű étteremhez adják a nevüket, legalábbis erre törekednek (nem sértésnek szántam)
Én ott ettem jobb minőséget, ahol nem szálltak el a választékkal (2-3 leves, ugyanennyi főétel, plusz tészta, saláta, desszert).
Ami jobban kiakaszt, az a "kontinentális reggeli", na abban tényleg semmi fantázia nem szokott lenni, bolti kifli olcsó felvágottakkal, pedig ha úton vagy, jól esne egy bőséges reggli, hogy bírd a soron következő munkát/városnézést/utazást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!