Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » A Mcdonald's-ban lehet kapni...

A Mcdonald's-ban lehet kapni simán húspogácsát?

Figyelt kérdés
Tudom, elmehetnék és megkérdezhetném, de nem tudom mikor megyek legközelebb egy Mcdonald's környékére, viszonylag messze lakom tőle. Azzal is tisztában vagyok, hogy rendelhetek sima hamburgert amiben csak hagyma kecsap meg uborka van és kivehetem a zsemléből a húst. De engem az érdekelne, hogy teljesen szimplán lehet-e csak húspogácsát rendelni és az olcsóbb-e valamivel mintha egy hamburgert rendelnék? Gondolom bele tudják tenni vagy egy papír hamburgeres dobozba vagy salátás dobozba vagy akármibe.
2024. júl. 12. 18:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Talán megteheted, hogy rendelsz valamilyen burgert, és a húspogácsán kívül a többi összetevőt leválogatod, hogy azok nélkül. Olcsóbb biztos, hogy nem lesz.
2024. júl. 12. 18:35
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem, tételenként külön nem létezik rendelési opció. A legtöbb amit tehetsz hogy rendelsz egy pár hamburgert, és utána tételenlént kiszedsz belőlük minden más összetevőt a húspogácsán kívül. Viszont hamburgerárban kell makd fizetned értük.
2024. júl. 12. 18:57
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2024. júl. 12. 19:06
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudják úgy eladni,nincs a gépben olyan opció. Lehet, hogy azt megcsinálják, hogy kifizetsz egy hamburgert, és a húspogácsát nem teszik bele, hanem külön odaadják.
2024. júl. 13. 08:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem valószínű hogy kapsz.
2024. júl. 13. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!