Számodra milyen vastag a jó hamburger húspogácsa?
Figyelt kérdés
febr. 24. 21:06
2/9 anonim válasza:
Kb mint a mekis hamburgerhús. Nem szeretem, ha másfél kilós a húspogácsa.
3/9 anonim válasza:
Számomra olyan, mint a Zing-nél például. A sajtburgerük 10/10
4/9 anonim válasza:
Számomra nincs ilyen.
Én ugyanúgy szeretem a vékonyabb "smash" stílusú húspogácsát, mint azt aminek van normális vastagsága és szaftos. A nagyon vastag divatos és maradjon a közepe rare, na azt viszont nem szeretem. A steak más, de nem akarok nyers daráltmarhahúst enni. Sőt... én számomra a legfinomabb húspogácsa az amiben vegyesen van marha és sertés is. Én szoktam magamnak kikeverni és az számomra tökéletes.
Olyan ez mint a pizza. Néha vékony intenzív nápolyi pizzát kívánok és néha pedig sok feltéttel rendelkező hétköznapit.
Belegondolva szerintem tudok készíteni 25 féle hamburgert. Régen ez nagyobb hobbim volt, mint jelenleg.
5/9 anonim válasza:
Én szeretem a vastag husit, amit meg lehet sütni mediumra - persze csak ha valódi marhahúsból van.
7/9 anonim válasza:
Normál 1-1.5 cm magas és legyen átsütve.
8/9 anonim válasza:
Kb. mint a Meki nagyobb húspogácsája. Az pont olyan vastagságú, amit át lehet sütni úgy, hogy nem kezd el kiszáradni a hús, és nem is érzem azt, hogy a hús mellett van egy kis buci is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!