Tordy József kérdése:
Mitől áll össze a hamburger húspogácsa?
Figyelt kérdés
Saját receptet szeretnék kidolgozni hamburger húspogácsához. 100% marhahús és fűszerek. Az íz már tökéletes.Mindenki odáig van érte. Az egyetlen problémám, hogy sütés közben túlságosan omlóssá válik a hús. Azt szeretném elérni, hogy sütés után is masszívan egybe maradjon a húspogácsa. Tud erre valaki valamilyen praktikát? Mit kell hozzátenni?2021. ápr. 1. 22:17
3/10 anonim válasza:
Hagyd így, ha tökéletes az íze. Bármi mással csak elrontod. Ne akarj mekdonaldsz vackot csinálni, a tiéd ezerszer jobb!
4/10 anonim válasza:
Én csak kotányi port keverek hozzá, soha nem jön szét
Összenyomod rendesen?
5/10 anonim válasza:
Hamburger husban a feketeborson kivul nem igen van mas fuszer!!! Hamburger izet a benne levo egyebb cuccok hatarozzak meg es a trutyi amit bele raknak.
6/10 anonim válasza:
Kapni pogácsa préselőt is,de próbáld kézzel minnél masszívabban összrpréselni a húst.
7/10 anonim válasza:
A húst elöször legalább 25-30 percig gyúrni kell!
8/10 anonim válasza:
Minél jobban össze kell nyomni, amikor megformázod. Mi utána még be szoktuk rakni a hűtőbe legalább 1 órára.
9/10 anonim válasza:
Azért rakják a hűtőbe, hogy a zsír belefagyjon.
10/10 anonim válasza:
Making A US Big Mac Using All 54 McDonald's Ingredients | Fast Food Chemistry
https://www.youtube.com/watch?v=RgIfypeptJw
Azért csinálják tehénszar alakúra, mert tehénből van a hús.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!