Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Meki húspogácsa, más is...

Meki húspogácsa, más is tapasztalta?

Figyelt kérdés
Nagyon szerettem a mekis sajtburgert, de az utóbbi másfél hónapban azt vettem eszre, hogy a húspogácsa mintha félig nyers lenne. Először azt hittem véletlen volt, rosszul lett megsütve, majd legközelebb is ez törént. Olyan mintha krémes félig sült lenne. Pedig nem hideg, semmi ilyesmi, de az íze az borzalmas. Annyira, hogy többet nem is fogok enni olyat. Más is tapasztalta ezt?
2023. szept. 3. 14:30
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Most változott az elkészítési mód, ezt érzed. Nekem sem tetszik az új változat, de ez van sajnos.
2023. szept. 3. 19:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Pedig azt írják, hogy a húst még forróban sütik meg. Szóval, akkor szerintem nem kéne neki krémesen, félig sültnek lennie. A sajt még jobban olvadt lesz a húspogácsán és a hagymát már a só és borssal együtt sütik meg a húspogácsával együtt. Én tegnap ettem egy sajtburgert, finom volt. Igaz nem figyeltem annyira, hogy milyen, mert kértem pluszba bele mindenből ami van benne amúgy is. Szóval, plusz mustár, plusz ketchup, plusz sajt, plusz hagyma, plusz uborka. Így meg jó cuccos volt. Nem volt annyira száraz, fújtos sem. Ma este úgy tervezem, hogy megint eszek egyet, most majd, akkor jobban megfigyelem benne a húst, a sajtot meg a hagymát. Aztán majd írok! :)
2023. szept. 4. 19:31
 3/4 A kérdező kommentje:
Nekem a hús az krémes, mintha angolosan lenne sütve. Kiváncsi vagyok te mit tapasztalsz.
2023. szept. 4. 20:51
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Na, ettem. Sajtburgert. De nekem ugyan olyan volt, mint szokott lenni. A hús jól volt sütve. A sajt sem volt olvadtabb és a hagymán sem éreztem különbséget. Finom volt! :)
2023. szept. 7. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!