A húspogácsa egészségesen?
Alacsony zsírtartalmú hús
Tojás
Gymbeam kókuszolajos főzősprayen sütve jó lehet? Tömegnövelek.
Köszi a válaszokat. Azért váltottam a kokuszolajra mert mindig a napraforgoolajjal sütöttem mindent, az olivaolajat nagyon nem szeretem.
Más husikhoz se kell zsíradék vagy mit használjak akkor azokhoz?
Mit szoktál enni? Csirke alá kell tenni zsíradékot, de tényleg egy mokkáskanálnyi zsíron megsül 8 tojás vagy 2 pipimell és sokkal finomabb is! Az állati zsír akkor méreg, ha nem sütött, hanem préselt és sokat használsz. Ellenben sokkal jobb élettani hatásai vannak, tapasztalom magamon!
Egy fazék levesben 1 ek zsír semmi, a hagyma alap szebben pirul benne, nem frecsog, nem pattog, jobb az íze, a pirospaprika kiadja a színét és aromáját.
Máj alá kacsazsírt szoktam tenni, pulykához szintén vékonyan kikenem a tepsit. És nem is kell megenni alóla mindet, mert kidermed, így adagolhatod, elmentheted a sült alól reggelire..
En szeretem igy
Daralhus
Reszelt repa
So bors
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!