Elronthat egy hamburgerbe szánt húspogácsát ha a darált húsba teszek minimális mustárt és ketchupot?
Figyelt kérdés
2019. márc. 10. 14:02
1/8 anonim válasza:
Lágyabb lesz, és ott a veszély, hogy már sülés közben széthullik. De sütés után teszel rá, semmi gond.
2/8 anonim válasza:
Egy igazán jó húspogácsába nem kell semmi. Sütés kezdetén szord meg óval és őrölt borssal.
5/8 anonim válasza:
A kedvenc hamburger hús receptem eleve írja mind a kettőt. Valóban lágy lesz, de ilyenkor zsemlemorzsát ír bele a recept.
7/8 anonim válasza:
El. Rossz éttermekben láttam ilyet csak. Jó minőségű hús esetén semmi más nem kell a húspogácsába, csak só és bors.
8/8 anonim válasza:
2-es és7-es válaszolót meg tudom erősíteni. Sokáig próbálkoztunk a receptekkel, az elején használtunk ketchapot, mustárt, tojást és mindenfèle fűszert. Aztán kipróbáltuk hogy csak sóval és borssal ízesítjük... és azóta is csak így csináljuk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!