Előre csomagolt marhahúsból hogy lehet jó hamburger húspogácsát csinálni?
Figyelt kérdés
Először fogok házi hamburgert csinálni de ezekből az előre csomagolt darált marhahúsból ami van pl sparba tescoba. Zsírtartalmuk kevesebb mint 20%, hogy lehet ezekből finom hamburger húst csinálni?2020. aug. 19. 10:42
1/6 anonim válasza:
Úgy, hogy teszel hozzá zsírt, vagy darált sertéshúst, mert abba kell a zsiradék. A legjobb lenne marhafaggyú, de ritkán lehet hozzájutni.
2/6 anonim válasza:
A zsírtartalom talán nem annyira kritikus, de az fontos, hogy ne rakj bele tojást, kenyérmorzsát, ilyeneket. Rengeteg recept kering a neten hamburgerhús névvel, ami valójában fasírt. (Nincs gond azzal, ha valaki spórolni szeretne, vagy fasírtot akar enni, de az úgy nem lesz az igazi.)
3/6 anonim válasza:
A 2-esnek igaza van, a rendes hamburgerbe nem tesznek semmit són és borson kívül, sem prézlit, sem tojást, sem hagymát, stb.
Egyébként eleve nem zsíros húsból szokták készíteni, de ha zavar, kevés olajat (mivel marhafaggyút nem igazán lehet kapni) tegyél hozzá, de tényleg csak picit!
4/6 anonim válasza:
En szoktam bele tenni ketchup,mustar,so,bors,kakukkfu :) zsiradékot is tegyél bele egy nagyon keveset !
5/6 anonim válasza:
Csak ezek nem valók bele, a kisütött húspogácsára esetleg, de bele soha!!
6/6 anonim válasza:
Én 10%darált kolozsvárit szoktam beletenni.kellemes füstízt ad és nem marad száraz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!