Miért ülnek be emberek kiülős helyekre?
Figyelt kérdés
1-1 kört kikérnek és már ott vannak hogy vennének abból az árból egy fél liter töményt. Például 1 whiskey cola egy beülős helyen 2500 ft meg ilyeneket látok. Ha ketten vagytok már a boltba vesztek belőle fél litert. Csak én látom pénzkidobásnak akik ilyen helyeken több tizezreket havonta elvernek a fizetésükből? Tudom, mindenki arra költi amire akarja, de nekem ez annyira fura.jún. 18. 12:48
31/31 anonim válasza:
24# És mi akadályoz meg szerinted engem, hogy mind a kettő lehetőséggel éljek? Mint írtam, mikor mihez van kedvem. Ha itthoni programhoz, akkor az van, ha kiülőshöz, akkor meg az van. Szerencsére keresek annyit, hogy nem vág földhöz 1-1 ilyen alkalom, minden hónapban félrerakok egy hatszámjegyű összeget amellett, hogy néha elszórunk itt-ott valamennyit, szóval mi a szart üljek otthon mindig 3000 forintból? Gondolhatod, hogy a többi helyen ücsörgő sem a mélyszegény nyomorban él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!