Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Miért ülnek be emberek kiülős...

Miért ülnek be emberek kiülős helyekre?

Figyelt kérdés
1-1 kört kikérnek és már ott vannak hogy vennének abból az árból egy fél liter töményt. Például 1 whiskey cola egy beülős helyen 2500 ft meg ilyeneket látok. Ha ketten vagytok már a boltba vesztek belőle fél litert. Csak én látom pénzkidobásnak akik ilyen helyeken több tizezreket havonta elvernek a fizetésükből? Tudom, mindenki arra költi amire akarja, de nekem ez annyira fura.

jún. 18. 12:48
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
50%
Nekem néhány helyen konkrétan a konyha ér annyit, amennyit leteszek végösszegként. Ami persze messze nem jelenti azt, hogy ne imádnék olcsóbb helyeket is, szintén a főztjük miatt. Csak ott a központi korrupció ellenében a lokális adókerülést támogatom a tisztességes végösszeggel...
jún. 18. 13:40
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
A feeling miatt. Teljesen mas pubban elfogyasztani, amit akar az illeto, vagy otthon inni meg. Mas a hangulata. ;-)
jún. 18. 14:22
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

Mert NEM az a lényeg, hogy LEIGYÁK magukat, hanem a társaság, hangulat, lazulás számít.

Másrészt nem minden nap teszik, és VAN annyi pénzük, hogy megengedhetik magulnak.

jún. 18. 14:23
 14/31 anonim ***** válasza:
86%
Én azt sem értem miért hagyják el egyáltalán az emberek a lakásukat. Mit nem lehet otthon sokkal olcsóbban megcsinálni?
jún. 18. 14:41
 15/31 anonim ***** válasza:
91%

Ülök Ajaccióban a teraszon. Kellemes ez a Pierre Chanau…

A sós tengeri szellő simogatja az arcomat. Valahonnan halk gitárzenét hoz. Egy markáns, de mégis lágy férfihang halászokról és szerelemről énekel.

Sirályok vijjogva köröznek, a nap csendesen alábukik…

Én meg azon gondolkodom, mennyivel jobb lenne most Pesten a szobámban kannás bort szlopálva és nézni a VV-t.

jún. 18. 16:17
 16/31 anonim ***** válasza:
88%
Pünkösdkor Szegeden jártam. Kiültem a Nemzeti melletti étterem teraszára. Ettem egy darab darált nyers húst. És igen-igen jól éreztem magam, és 13 ezer forintot fizettem. Ja, a legolcsóbb főétel volt ennyi (jó egy kis üveg sör és szervizdíjjal együtt).
jún. 18. 16:24
 17/31 anonim ***** válasza:
18%
10# Mert otthon nem lehet beszélgetni, ugye? Csak nyilvános helyen? Meg akarnak ölni az ismerőseid, hogy csak szemtanúk előtt vagy hajlandó találkozni velük?
jún. 18. 17:02
 18/31 anonim ***** válasza:
92%
Ajánlotm menj ki külföldre,ott mêg jobban leesik majd az állad.
jún. 18. 17:52
 19/31 anonim ***** válasza:
19%

Én érzem hogy mi a jó benne, tehát számomra az étteremnek, beülős-kiülős helynek van hozzáadott értéke ahhoz képest, mintha a parkban egy padon fogyasztanám ugyanazt.

De amennyit elkérnek érte, az nekem se éri meg. Szóval én se járok oda gyakran. De megértem azt is, aki igen.

jún. 18. 18:46
 20/31 anonim ***** válasza:
83%
Mert nem vagyok csóró, nem akarok mindig otthon dögleni, és szabadban sem iszom, ahol nincs mosdó, mint a tinédzserek. Azért van pénzem, hogy kényelmesen tudjam belőle élni a napjaim.
jún. 18. 21:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!