Miért ülnek be emberek kiülős helyekre?
21-es: az általad felsoroltakból jóformán semmi nem igaz.
Vagy te csak a lakásodban ücsörögsz egyedül, mert nem kerül pénzbe?
"Szóval azért dolgoztok, hogy ilyen helyeken elszórjátok"
Láton, nagyon egycsatornás az agyad és csak fekete-fehérben tudsz gondolkodni!
Képzeld el, van, aki amit megkeres, annak egy részét arra fordítja, hogy jól érezze magát, éljen is néha, ne csak robotoljon folyamatosan. Aki rászán valamennyit ilyenekre, az jól fog élni haláláig, aki meg csak dolgozik, az 60+ évesen rájön, hogy eddig csak dolgozott, mint egy hülye, de semmi öröme sem volt az életében.
Aki nem 250 ezret keres havonta - igaz, ehhez nem emég a 8 általános - , hanem ennek többszöröség, az költhet pénzt minden nap anélkül, hogy éhenhalna, vagy kuporgatnia kellene.
"Szóval azért dolgoztok, hogy ilyen helyeken elszórjátok"
Igen azért dolgozunk, hogy utána jól érezzük magunkat. Van aki kiülős helyen érzi jól magát ahol pezsgés van stb.. és van aki nem.
Ennyi.
Tök fölösleges egymást győzködni ha úgyis más a preferenciánk. Te otthon érzed jól magad más meg máshol.
26# Te “agyad” az egycsatornás…
Ha csak úgy tudod magadat jól érezni, hogy elvered ilyen-olyan helyeken a lóvédat, akkor az inkább sajnálatra méltó, mintsem élvezet. Akkor lesznek valódi élményeid, ha tízezer forintok nélkül is jól tudod magadat érezni. Ha a hétköznapokban is örömödet leled, vagy csak simán abban, hogy a szabadban lehetsz INGYEN. De úgy látom, neked ez nem megy. Sajnálatra méltó. Na mindegy, én ezt a vitát meguntam, legyenek tiéd az utolsó szavak, gondolom számodra az is az élmények közé sorolható, ráadásul ingyen is van.
Szerintem halál fölösleges basztatni egymást mivel mindenkinek más az igénye.
Mi szoktunk otthon is összejönni haverokkal meg kiülős helyeken is.
Más a kettő vibeja.
Mindenkit nevezhetünk egy csatornásnak aki csak egy félét igényel akármelyik is az az egy féle. De attól, hogy basztatjuk egymást még úgyse győzi meg senki a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!