Miért ülnek be emberek kiülős helyekre?
Te csak a pénzt látod, azt hiszed, attól leszel boldogabb, ha minél többet tartasz meg belőle. Tipikus szarrágó fajta lehetsz.
Beülős helyeken a társaságért, kikapcsolódásért, zenékért, hangulatért foglalnak helyet a vendégek, mert a Teszkó parkolóban elveszne a feelingje egy összejövetelnek...
Ezt nevezik vendéglátásnak, ami az idegenforgalom, turizmus , bla bla.
A vendéglátó helyek, ezekből az árkülönbözetekből tartják fent magukat, és biztosítanak munkahelyeket. S igen, egy ilyen helyre beszélgetni, randizni, pihenni, kikapcsolódni járnak be az emberek.
Bár rossz kategóriába sikerült kiírni a kérdést, ettől elvonatkoztatva ezzel egyet tudok érteni. Én sem értem, hogy mi a jó az ilyen hihetetlenül drága helyekben. Nyilván nem arról van szó, ha valaki beül és iszik egy fröccsöt 500 forintért, mert az még nem vészes, de egyszer nekem is sikerült olyan helyre betévednem, ahol 1200-at elkértek. Abból már finom termelői bort lehet kapni.
1# Ez nem sz.rrágás, hanem a pénz értékének megbecsülése. Nekem senki ne mondja, hogy miután szépen le van nyírva a fű az udvaron, esetleg fáklyákkal vagy egyéb világítással ki van díszítve a kert, saját baráti/családi körben ne volna kényelmesebb, nyugisabb, mint egy zajos, zsúfolt, drága helyen.
Senki ne jöjjön azzal, hogy nem mindenki lakik kertes házban, ugyanis még egy panellakásban is el lehet érni hasonló komfortos hangulatot, ha a megfelelő társaságot hívod össze.
Kérdező!
Amit megveszel pia azt utána hol iszod? Az utcán? A parkolóban?
#4 Otthon nyugis. Ott nincs pörgés vibe, nem olyan könnyű tovább menni ha más feeling kell.
Van olyan, hogy otthon iszunk de nem olyan mintha kimozdulunk teljesen más a kettő.
Én nem tudom megérteni azokat akik otthon isznak. Ott ahol utána pihennek laknak... Utána neked kell mosogatni rendet rakni takarítani... Egyszerűen nem kényelmes.
De a jó a dologban, hogy ezek közül mindenki a saját preferenciái alapján járhat el, és ennyi.
Elillan egy beszélgetés emléke egy ismerőssel/párral?
Mesélj még... :D Szóval, csak a tárgyak és kaják érnek valamit, érzelmi dolgokra pedig sajnálod. Ez egyre siralmasabb. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!