Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » A mekiben vagy a donaldsban...

A mekiben vagy a donaldsban mennyivel drágább csak a sült krumpli, annál minthogy én megpucolnám és megsütném otthon?

Figyelt kérdés
jún. 18. 05:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
16%

“ Mondjuk egy 4 fős családnak, mire elég krumplit legyártasz, az 3 óra.

helyette ha saját szakmádban dolgozol 3 órát, sokkal több pénzt keresel, mint amit ezzel megspórolnál. Sokszorosát.”

Egyrészt a Mekibe is el kell menni és várni kell, másrészt nem munkaidőben szoktam főzni. 3 óra pedig nem kell hozzá, ráadásul nem kell egyfolytában a krumpli mellett állni, sül az magától, max megforgatom néha.

jún. 18. 12:55
 12/17 anonim ***** válasza:
20%

11-es! (10-es vagyok)

Ne ilyen szemellenzősen értelmezd, amit leírtam! A matek, az matek, máshogy számolva is kijöhet ugyanaz a végeredmény.

- "a Mekibe is el kell menni és várni kell"

Mint ahogy mindenre IS várni kell, egy alap időt mindenre rá kell szánni, a hangsúly a módszerek közti KÜLÖNBSÉGEN van, márpedig a meki pont a gyorsaságáról híres. Az utazást meg össze lehet hangolni más elintéznivalóval is.

- "nem munkaidőben szoktam főzni"

De attól még 57 féle egyéb, sokkal értelmesebb, lényegesebb, hasznosabb munkát is csinálhatsz annál, mint hogy 3 órán keresztül sütögetsz, aminek csak egy sült krumpli a végeredménye. Sült krumplit 10 perc valós idő ráfordítással is lehet csinálni.

A lényeg ismét csak, hogy szélesebb látókörben értelmezd: elvesz az életedből 3 órát, pedig hasonló eredményt fél óra alatt is el lehetne érni.

-" 3 óra pedig nem kell hozzá, ráadásul nem kell egyfolytában a krumpli mellett állni"

Hangsúlyoztam, ezek szerint nem eléggé, most még egyszer megteszem: NEM!!! megpucolt, és megsütött krumpliról beszéltem, hanem olyan végeredményről, mint ami a mekiben van! Hangyányival több fázison megy keresztül...

jún. 18. 13:07
 13/17 anonim ***** válasza:
Én sem olyanra gondoltam. Megpucolni 10 perc egy táska krumplit, gyakorlás kérdése, megy az hamar. Szoktunk amúgy Mekibe menni néha, de azért igyekszünk magunknak főzni, egyrészt a család is jobban szereti, másrészt minőségileg is jobb.
jún. 18. 17:34
 14/17 anonim ***** válasza:
18%

"Mondjuk egy 4 fős családnak, mire elég krumplit legyártasz, az 3 óra."

Akkor valamit nagyon rosszul csinálsz, mi hatan vagyunk, egy óra alatt megvan elegendö sült krumpli pucolással együtt (készen kb 3 kg)

jún. 18. 19:01
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

14-es!

Eddig még csak vagy 3-szor írtam le, hogy nem hagyományos otthoni sültkrumpliról beszélek, mivel a kérdés se arról szól!

Nem tudom hányszor, vagy mekkora betűkkel kéne ezt leírnom.

Nekem kellemetlen már a szituáció, hogy annyira fogyatékos itt a társaság, hogy egy 6 éves szintjén áll a szövegértelmezés.

Tényleg problémát jelent, több embernek az, hogy 2 mondatot, egymással összefüggésben értelmezzen?!

Félelmetes ez az értelmi színvonal.

jún. 18. 20:31
 16/17 anonim ***** válasza:
0%

Tessék, itt van negyedszer, próbálok segíteni a sérülteknek az értelmezésben, még egyszer, utoljára, kiemelve a lényeget, idézve saját magam:

"Azt ezt követő előkészítő munkálatok, felületkezelés, anyaghasználat (mint pl. módosított keményítő keverékek, porított borsó héj, stb... amit kis kereskedelemben be se tudsz szerezni)

teszik azzá a gyorséttermi krumplit, mint ami.

ez nem 2 perces folyamat

egy 4 fős családnak, mire elég krumplit legyártasz, az 3 óra."

Ennél többet már nem tudok tenni. Aki ennyiből se érti, azt nem is engedném net közelébe.

jún. 18. 20:37
 17/17 anonim ***** válasza:
18%

De nem ez volt a kérdés. Hanem hogy mennyivel drágább sült krumplit enni a mekiben mint otthon. A kérdező nem pont a mekis krumplira gondolt adalékostól.

A mennyivel drágább az Aldis kakaós csigát venni mint otthon sütni kérdés esetén is nyilván a házi készítésűből pl kihagyjuk a tartósítószert.

jún. 19. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!