Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Hogy alltok az etel visszaküld...

Hogy alltok az etel visszaküldeshez?

Figyelt kérdés

Egy uj baratikörbe kerültem az egyetemen es azota egy parszor elmentünk együtt etterembe enni. Közep kategoriaju. Nem tul draga de nemis burger king ettermek.

Van egy lany, tök jofej meg normalis de allandoan vissza küldi az egyik fogasat. A leves tul hideg, a zöldseg tul sos, a teszta tul van fözve nem aldente (vagy hogy irjak..). Nemtudom mennyire igaz mert nem rendeltem eddig ugyanazt mint o...csak feltünt es belegondoltam nekem ez valahol ciki lenne. Persze ha szenne van egetve valami vagy ehetetlenül sos..alap hogy szolok. Csak hol itt a hatar nalatok?

ápr. 9. 15:35
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Többé ne menj vele étterembe. Egy elkényeztetett fuska. Főzzön magának, vagy menjen mekibe..
ápr. 30. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!