Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Miért raknak manapság rengetge...

Miért raknak manapság rengetge éttermi kajába/mellé rukkolát?

Figyelt kérdés

Mostanában állandóan azt tapasztalom, hogy mindenhez rukkolát adnak.

Pl. a BurgerKing új szendvicseibe is azt raknak, de rendes éttermekben is rárakják nekem az olasz tésztaételre, a csevapra, a brassói mellé, a sült tarja mellé kért steak burgonyára... A múltkor pizzára is rárakták, miközben a feltétek között nem is volt kiírva...

Minek csinálják ezt? Ennyien szeretik ezt a szörnyen keserű salátát?

2024. márc. 13. 22:48
1 2 3
 21/23 Szabi15 ***** válasza:
51%
19: igen valami olyasmi. Nem tudom, Pesten biztos, hogy nem jut bele rukkola. Szegeden ezt nem tudom, hogy hogyan lehetséges, nem hallottam még ilyet, de utánajárok, most nagyon kíváncsi lettem. Illetve majd írom a tartalmát a salikeveréknek.
2024. márc. 14. 17:31
 22/23 Szabi15 ***** válasza:
Romana és radicchio van a saláta keverékben. A Szegedes dolgot nem sikerült még kiderítenem, de azt eltudom képzelni, hogy területi eltérések vannak valamilyen okból
2024. márc. 17. 23:36
 23/23 anonim ***** válasza:
Én szeretem és teszek a szendvicseimbe,salàtáimba,rendszeresen.
2024. márc. 19. 18:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!