Miért raknak manapság rengetge éttermi kajába/mellé rukkolát?
Mostanában állandóan azt tapasztalom, hogy mindenhez rukkolát adnak.
Pl. a BurgerKing új szendvicseibe is azt raknak, de rendes éttermekben is rárakják nekem az olasz tésztaételre, a csevapra, a brassói mellé, a sült tarja mellé kért steak burgonyára... A múltkor pizzára is rárakták, miközben a feltétek között nem is volt kiírva...
Minek csinálják ezt? Ennyien szeretik ezt a szörnyen keserű salátát?
#9 Szólok én előre szívesen, hogy rukkola nélkül kérem. HA tudom, hogy raknak az ételbe/rá/mellé. De ha ez nincs kiírva, nem tudom, hogy miért kéne alap legyen pl. egy egyszerű pizza vagy brassói megrendelésénél, hogy rukkola nélkül kérem, ha egyszer sehol nem szerepel, hogy kerülne az ételbe... Illetve pl. a Burger King esetében ha aplikáción vagy éttermi kioszkon keresztül rendelek, akkor bármelyik összetevőt el lehet távolítani a rukkolát tartalmazó nagy burgerekből...kivéve a salátát. :(
#10 Én pl. lepontoztalak, és azért, mert nem igaz, amit írsz. a King's Whisky BBQ, és a King's Spicy Cheese szendvicsben is rukkola van, illetve a nemrég kivezetett King's Chimichurri burgerben is az volt.
Lehet csak te jársz így mindenhol.
A válaszok azt mutatják, hogy nem csak én járok így, sőt nem is csak engem zavar.
Pesten is jut abba a salátakeverékbe rukkola, nem csak Szegeden. De eleve már a reklámképeken is látszik ezeknél a szendvicseknél, hogy a sima saláta helyett a rukkola kandikál ki.
Viszont ezek után baromira kíváncsi lennék, mi a hivatalos összetétele ennek a keveréknek (a lolo mix lenne az?), mert a BK oldalán sehol nem fellelhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!