Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Miért raknak manapság rengetge...

Miért raknak manapság rengetge éttermi kajába/mellé rukkolát?

Figyelt kérdés

Mostanában állandóan azt tapasztalom, hogy mindenhez rukkolát adnak.

Pl. a BurgerKing új szendvicseibe is azt raknak, de rendes éttermekben is rárakják nekem az olasz tésztaételre, a csevapra, a brassói mellé, a sült tarja mellé kért steak burgonyára... A múltkor pizzára is rárakták, miközben a feltétek között nem is volt kiírva...

Minek csinálják ezt? Ennyien szeretik ezt a szörnyen keserű salátát?

márc. 13. 22:48
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
93%
Divatos. Számomra borzasztó az íze.
márc. 14. 07:44
 12/23 anonim ***** válasza:
74%
Lehet csak te jársz így mindenhol.Egyébként egészséges és lehet ennélkül is kérni.
márc. 14. 08:36
 13/23 Szabi15 ***** válasza:
21%
10/12 vagyok. Aki itt lepontozgat, megkérdezhetem, miért teszi? Ami az én válaszomra vonatkozik, kérlek mutasd meg akkor, hogy melyikben van rukkola. A többieknek pedig, hogy ez meglehetősen ízlésbeli dolog, nem hiszem, hogy itt bárkit is van értelme lepontozni, de te tudod, csak szeretném én is tudni.
márc. 14. 16:09
 14/23 A kérdező kommentje:

#9 Szólok én előre szívesen, hogy rukkola nélkül kérem. HA tudom, hogy raknak az ételbe/rá/mellé. De ha ez nincs kiírva, nem tudom, hogy miért kéne alap legyen pl. egy egyszerű pizza vagy brassói megrendelésénél, hogy rukkola nélkül kérem, ha egyszer sehol nem szerepel, hogy kerülne az ételbe... Illetve pl. a Burger King esetében ha aplikáción vagy éttermi kioszkon keresztül rendelek, akkor bármelyik összetevőt el lehet távolítani a rukkolát tartalmazó nagy burgerekből...kivéve a salátát. :(

#10 Én pl. lepontoztalak, és azért, mert nem igaz, amit írsz. a King's Whisky BBQ, és a King's Spicy Cheese szendvicsben is rukkola van, illetve a nemrég kivezetett King's Chimichurri burgerben is az volt.

márc. 14. 16:16
 15/23 A kérdező kommentje:

Lehet csak te jársz így mindenhol.

A válaszok azt mutatják, hogy nem csak én járok így, sőt nem is csak engem zavar.

márc. 14. 16:17
 16/23 anonim ***** válasza:
0%
Rátesznek a műkajára pár szál ruccolát. Ettől lesz egeszseges.
márc. 14. 16:24
 17/23 Szabi15 ***** válasza:
17%
10-es vagyok. Nem, mind a három szendvicsben egy salátakeverék van, mely nem tartalmaz rukkolát, holnap azt is megfogom tudni mondani, hogy milyen saláták vannak benne. Régen volt rukkolás szendvics, már egyik sem az. Az első Chimichurriban például tényleg az volt, de mióta visszajött már nem az van benne. Akkor jöttek be a King Selection's szendvicsek, amik a kézművességre hivatottak helyezni a hangsúlyt, és gondolom a Rukkola az ezzel összeegyeztethetőnek tűnt. De már fixen nem az van egyikben sem, így sajnálom, hogy lepontoztál.
márc. 14. 16:29
 18/23 Szabi15 ***** válasza:
Egyébként az Eisberg Fitness Mix-re hasonlít a legjobban így ránézésre.
márc. 14. 16:33
 19/23 A kérdező kommentje:
#17 BK dolgozó vagy? Mert akkor szeretnélek megkérni, hogy a szegedi Drive-os étteremnek is jelezd, amit állítasz. Itt ugyanis fixen van bennük rukkola...
márc. 14. 16:41
 20/23 anonim ***** válasza:
89%

Pesten is jut abba a salátakeverékbe rukkola, nem csak Szegeden. De eleve már a reklámképeken is látszik ezeknél a szendvicseknél, hogy a sima saláta helyett a rukkola kandikál ki.

Viszont ezek után baromira kíváncsi lennék, mi a hivatalos összetétele ennek a keveréknek (a lolo mix lenne az?), mert a BK oldalán sehol nem fellelhető.

márc. 14. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!