Manapság mennyibe kerül egy hamburger egy büfében?
Figyelt kérdés
Olyan régen nem ettem már hamburgert úgy ennék egyet, mennyiért adnak manapság hamburgert büfékben?? néha ez is belefér.2018. febr. 3. 18:34
2/7 anonim válasza:
Valtozo, valoban 600-1200 korul mozognak, de altalaban 1000 korul mar vagy nagyon full extras, vagy oriashamburger, vagy draga helyen jarsz. 😃
3/7 he84 válasza:
Így van, ahogy előttem mondták. Ám például a McDonald's-ban a sajtburger olcsóbb. Mindössze 300 Ft körüli, a lényeg az, hogy 500 Ft alatt van.
4/7 A kérdező kommentje:
Mekis burgert ettem nemrég de en azt nem neveznem hamburgernek. Az ize is fura volt nem olyan mint egy jo hamburgernek ráadásul sokkal kisebb is egy átlagos hamburgernel. En egy igazi hamburgeré vagyom igazi hamburgerestol.
2018. febr. 3. 22:23
5/7 A kérdező kommentje:
Es koszi a valaszokat
2018. febr. 3. 22:23
6/7 anonim válasza:
Mekiben is lehet óriási méretű burgert venni.
A fridays-ben pedig 3000 forinttól eszel egy spéci amerikai burgert. Tehát 1000 az még nem a drága kategória. Inkább az a normál kategória.
Ennél olcsóbb is biztos van, ilyen tipikus nyári büfé típusokban, de én azokat meg már azért nem szeretem, mert minden olcsó benne. Az íze is az.
7/7 anonim válasza:
Tihanyban van egy étterem,ahol 1850-ért kapsz házi húsból készült xxl hamburgert!2db hamburger pogácsa+4db hamburgerhús+amit kérsz bele!Elég jól csinálják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!